Nopea, edullinen ja asiantunteva palvelu!
VALIKKO

Liesituuletin 50cm tilaan

Liesituuletin 50cm

Liesituulettimet 50cm leveänä pienempiin tiloihin tai vanhempiin keittiöihin joissa ei ole mahdollisuutta asentaa leveämpiä malleja. Tuuletin on hyvä pyrkiä valitsemaan vähintään saman leveyksiseksi liesitason kanssa (poislukien putkimallit sekä esim noppa). 50cm malleja on markkinoilla melko laajasti erilaisiin ilmanvaihtojärjestelmiin. Valikoima on kuitenkin pienempi kuin 60cm versioissa. Ainoastaan ilmanvaihdon ohjausmallien seinäversioita ei ole 50cm mallina, joten JOS teet keittöremonttia asunnossa johon on tulossa seinämallinen liesituuletin, varmista ainakin 60cm tila liesikuvulle.

50cm liesituulettimet uudiskohteissa.

Uudiskohteissa käytettävät 50cm liesituulettimet ovat useimmiten pienempien ja kompaktien keittiöiden ratkaisuja. Suosittelemme aina ensin selvittämään mahdollisuuksia 60cm malleille, mutta mikäli tämä ei ole mahdollista, voidaan esimerkiksi 55cm tilaan saada tyylikkäitä malleja joita löytyy useisiin järjestelmiin. Usein nämä mallit ovat kokonaan kalusteen alapintaan kiinnittyviä.

50cm Liesituuletin huippuimurin ohjauksen

Kun suurin osa liesituulettimista 50cm leveinä on omalla moottorilla, löytyy muutamia malleja myös huippuimurin ohjaukseen.

Näiden mallien suurin etu on hiljaisempi äänitaso verrattuna omamoottorimalleihin. Toisaalta vaihtoehtoja ei juuri löydy esimerkiksi seinämalleissa.

Liesituuletin 50cm valkoinen

Liesituuletin 50cm leveydellä valkoisena on suosituin väri. Valkoinen liesituuletin piiloutuu useimpiin keittiöihin sopien kaappien väreihin helposti. Muita värejä 50cm mittaluokassa on valitettavan heikosti. Tiettyihin malleihin löytyy kuitenkin etupaneeleja joilla liesituulettimen väriä on helppo muuttaa. Toinen tapa saada juuri haluamansa värinen liesituuletin on käyttää mainos/ autoteippaamon palveluita, jolloin saat juuri omaan keittiöösi sopivan värin.

Näytetään tulokset 1–20 / 28

Witt Eico Franke Vallox Savo Thermex Vilpe Lapetek