Nopea, edullinen ja asiantunteva palvelu!
VALIKKO

Thermex York III Lux 500mm valkoinen omalla moottorilla

Tyylikäs Thermexin York III Lux liesituuletin on yläkaappiin asennettava malli omalla moottorilla. Malli on varustettu ulosvedettävällä lipalla.

159,90

sis. alv 24%

Toimitus: Thermex-liesikupujen toimitus

Toimitusaika 1-2 viikkoa

Kuvaus

 

Ulosvedettävällä lipalla varustettu York III Lux liesituuletin on yläkaappiin asennettava malli omalla moottorilla. Ulosvedettävä lippa liukuu sulavasti ja toimii kätevänä höyrynkerääjänä silloin kun laitat ruokaa. Työnnä lippa takaisin kun lopetat ruoanlaiton ja keittiösi ilme pysyy harmonisena ja linjakkaana. Kaunis valkoinen väri soveltuu useimpiin keittiöihin. York III Lux on varustettu tarvittavilla perustoiminnoilla: erittäin hyvällä imuteholla, energiaa säästävillä LED-valoilla sekä kätevillä käyttökytkimillä. York III Lux malli on supernopea asentaa, uusien kätevien kiinnistysrautojen avulla. Tämän mallin leveys on 500mm, joten se sopii mainiosti myös pienempiinkin keittiöihin.

Lisävarusteena saatavat kierrätyssuodattimet antavat mahdollisuuden asentaa liesituuletin huonetilaan palauttavaksi malliksi, silloin kun sen liittäminen katolle menevään poistokanavaan ei ole mahdollista. Suodattimien lävitse kulkeutuva ilma palautuu takaisin huonetilaan.  Jos haluat normaalia parempaa suodatusta, niin Thermex Plasmex -suodattimen puhdistuskyky on jopa 96,5% ja käyttöikä jopa 10 vuotta, ilman huoltotoimenpiteitä.

kaappiin integroitava
omalla moottorilla
Nopeudet: 3 toimintanopeutta
Ilmamäärä min: 242 m3/h
Ilmamäärä max: 390 m3/h
Äänitaso: 47-66 dB(A)
Valo: 2 x 2,8W LED (3000K)
Rasvasuodatin: Metallinen rasvasuodatin
Lähtökaulus: Ø – 125mm
Kanavakoko suositus min: Ø – 125 mm
Energialuokka D

Tuotetunnus (SKU): 520.42.3611.2

Witt Eico Franke Vallox Savo Thermex Vilpe Lapetek