Nopea, edullinen ja asiantunteva palvelu!
VALIKKO

Tietoa meistä

Liesikupu.fi on keittiön liesituulettimiin ja liesikupuihin sekä niiden lisävarusteisiin erikoistunut verkkokauppa.

Tavoitteemme on löytää oikeanlainen ratkaisu jokaiseen keittöön. Myymme liesikuvut ja liesituulettimet niin suurempiin projekteihin, kuin myös yksittäisiinkin kohteisiin. Aina samalla asiantuntemuksella! Autamme jopa räätälöimään juuri sinun toiveittesi mukaisen mallin yhteistyökumppaniemme avulla, mikäli valikoimista ei muuten sopivaa löydy. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus liesituulettimista – tarjoamamme mallit ja merkit ovat laadukkaita ja suomalaiseen kotiin sopivia.

Myymme tuotteita, joissa on toimiva takuuhuolto sekä tuotetuki koko Suomessa.

Laadukkaat tuotteet ja Suomalaisiin koteihin sopivat liesikuvut ovat valikoimamme perusta. Kun haluat onnistua kerralla liesituulettimen valinnassa. Sivustomme ja asiakaspalvelumme on perehtyneet erilaisiin liesituuletintarpeisiin laajalla näkökannalla. Osaamisestamme ja luottamuksesta kertoo mm se, että liesikupu.fi sivustoa on lainattu myös Wikipediassa.

Tavoitteenamme on tarjota aina uusinta tekniikkaa, sekä perinteisiä vaihtoehtoja kaikkiin liesituuletustarpeisiin.

Suomalainen ilmanvaihto eroaa esimerkiksi keski-euroopan järjestelmistä monin tavoin. Meillä on esimerkiksi paljon kohteita, joissa liesituulettimen kautta hoidetaan koko asunnon ilmanvaihtoa. Toinen eroavaisuun löytyy keliolosuhteistamme. Tehokkaat ja hyvin toimivat perhospellit estävät talvisin kylmän ilman valumisen takaisin asuntoon. Näiden ja monien muiden erityispiirteiden takia liesituulettimen valinta ei ole Suomalaisissa kodeissa pieni, tai vähäpätöinen päätös.

Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiin, joita liesikuvun valinta herättää. Jo talon tai keittiön suunnitteluvaiheessa on hyvä miettiä, miten keittiön ilmanvaihto järjestetään.

Sekä teknisesti että visuaalisesti tarjolla on laaja valikoima upeita, toimivia ja tehokkaita liesikupuja kaikissa hintaryhmissä.


Liesikupu.fi-verkkokaupassa tuotteiden myyjänä toimii Psl Invest Oy.

Postiosoite (ei myymälää):

Psl Invest Oy

Eerolankuja 6
40270 Palokka

puh. 010 582 1630 (ma-pe 9-17)
info@liesikupu.fi

Witt Eico Franke Vallox Savo Thermex Vilpe Lapetek