Nopea, edullinen ja asiantunteva palvelu!
VALIKKO

Tasoon upotettava pistorasia

Tasoon upotettava pistorasia kätkeytyy, kun sitä ei käytetä

Modernit ja tyylikkäät pistorasiat asennetaan tasoon tai kalusteeseen. Niiden harkittu muotoilu ja turvallinen, laadukas tekniikka takaavat miellyttävän ja pitkäikäisen käytön. Savon mallistosta löydät useita vaihtoehtoja ja tekniikaltaan erilaisia ratkaisuja niin kotiin kuin toimistoon.

Tasoon asennettavan pistorasian avulla voidaan lisätä virtalähteitä tarvittaviin paikkoihin – harmillisen usein huomataan vasta jälkeenpäin, kuinka paljon esimerkiksi keittiössä tai olohuoneessa tarvitaan pistorasioita. Jatkuvasti lisääntyvät elektroniset laitteet vaativat latausta ja esimerkiksi tabletti tai kännykkä halutaan pitää ulottuvilla mm. ruokaa tehdessä, jotta ruokaohjeet ovat nopeasti saatavilla.  Toisaalta myös keittiön yleiskoneet tarvitsevat virtaa vain pienen osan ajasta, mutta on epämiellyttävää sen takia asentaa kiinteää ja perinteistä pistorasiaa.

Tasoon upotettava pistorasia on turvallinen

Useimmissa myymissämme pistorasioissa on kansi tai mekanismi, joka kätkee pistorasian kun se ei ole käytössä – ominaisuus joka lisää turvallisuutta etenkin lapsiperheissä. Myymämme SAVO pistorasiat ovat läpäisseet tarkat laatukriteerit ennen markkinoille pääsyä. Sähkölaitteissa kannattaa satsata laatuun!

Upotettavan pistorasian asennus itse

Upotettava pistorasia eri variaatioissaan on helppo asentaa ilman sähköasentajaa! Suurin osa malleista kytketään normaaliin, esimerkiksi tason tai laatikoston sisällä olevaan normaaliin pistorasiaan. Poraat siis vain reiän tasoon, asetat rasian paikalleen ja kytket pistorasian johdon seinään!

Helppo ja simppeli asennus joka on nopea myös purkaa jos tahdot vaihtaa keittiösi tyyliä.

Näytetään kaikki 5 tulosta

Witt Eico Franke Vallox Savo Thermex Vilpe Lapetek