Nopea, edullinen ja asiantunteva palvelu!
VALIKKO

Keittiön pistorasiat

Keittiön pistorasiat verkosta

Keittiön pistorasiat moneen eri käyttötarkoitukseen. Jatkuvassa käytössä olevat pienkodinkoneet, kuten kahvinkeitin tai leivänpaahdin, pidetään useimmiten jatkuvasti kytkettyinä. Toisaalta keittiössä tarvitaan usein tilapäisesti virtaa esimerkiksi sauvasekoittimelle tai yleiskoneelle. Kätevät ja kauniit, piiloon kääntyvät tai nousevat/laskevat pistorasiat ovat tällöin hyvä ratkaisu.

Keittiön pistorasiat on käytössä paitsi kodin ja keittiön koneille, myös usein keittiössä vietettävän ajan vuoksi mobiililaitteille sekä muille laitteille. Savon laajasta mallistosta löytyy tavalliset mallit, sekä keittiön pistorasiat USB liitännällä.

Keittiön tasoon asennettava pistorasia

Pistorasiat.fi verkkokauppa tarjoaa upean valikoiman tyylikkäimpiä ja laadukkaimpia keittiön pistorasioita. Voit valita esimerkiksi työtasosta nousevan pistorasian, joka piiloutuu tarvittaessa. Myös suosittu Twist Around -pistorasia soveltuu erinomaisesti keittöön. Joissakin pistorasioissa on mukana USB-liitäntä, mikä on kätevää silloin kun haluat pitää vaikkapa kännykän tai tabletin latauksessa lähelläsi esimerkiksi reseptien selailua varten. Keittiön pistorasiat kannattaa suunnitella tarkasti etukäteen ja huomioon on hyvä ottaa myös erilaiset tilapäiset tarpeet kuten harvoin käytettävät kodinkoneet.

Keittiön pistorasiat kaappiin piilotettuina

Jos et halua rikkoa pöytätasoa, voi teleskoppipistorasian asentaa myös yläkaappiin. Tällöin se on erittäin huomaamaton, mutta saatavilla aina kun tarvitaan virtalähdettä. Myös välitilan pistorasia on hyvä ratkaisu; se on jatkuvasti käyttövalmis mutta siististi yläkaapin alareunassa.

Tutustu valikoimaamme, valitse oma suosikkisi ja tilaa huippuluokan pistorasiat jo tänään! Meillä on nopea toimitus ja luotettavat, laadukkaat tuotemerkit.

Näytetään kaikki 6 tulosta

Witt Eico Franke Vallox Savo Thermex Vilpe Lapetek