Nopea, edullinen ja asiantunteva palvelu!
VALIKKO

Liesituuletin tasoon

Liesituuletin tasoon on hyvä ratkaisu kun tahdot siistin ja ilmeettömän liesituulettimen hyvillä ominaisuuksilla. Tasosta nousevat mallit piiloutuvat käytön jälkeen, ja tasoon integroiduissa liesituulettimissa imu ohjautuu keittotasojen välistä jättäen muun keittiötilan mahdollisimman avaraksi.

Tasosta nouseva tai tasoon upotettu liesituuletin kätkeytyy täydellisesti pöytätason sisään. Se on huomaamaton ja linjakas vaihtoehto, kun keittiö halutaan integroida saumattomasti muuhun sisutukseen.

Keittotasoon integroitu liesituuletin

Keittotasoon integroitu liesituuletin on nykykeittiön ilmeetön liesituuletinvalinta. Tasoliesituuletin on oivallinen tapa ratkaista keittiösaarekkeen ilmanvaihto. Se myös vapauttaa keittiösuunnittelun, sillä sen voi asentaa huoneilmaan palauttavana, jolloin hormistosta tai kattokorkeudesta ei tarvitse välittää.

Tasosta nouseva liesituuletin

Tasosta nouseva liesituuletin on hyvä valinta, kun halutaan liesituuletin joka imee vähän ylempää kuin liesitasoon integroidut mallit. Tällöin höyryjä ei tarvitse “kääntää” alaspäin. Kuitenkin liesituulettimen ollessa pois käytössä, se piiloutuu kokonaan tasoon. Tasosta nouseva liesituuletin on siis hyvä valinta kun halutaan tehdä eräänlainen kompromissi integroidun ja “tavallisen” liesituulettimen välillä.

Näytetään kaikki 13 tulosta

Witt Eico Franke Vallox Savo Thermex Vilpe Lapetek