Nopea, edullinen ja asiantunteva palvelu!
VALIKKO

Vallox Delico PTD AC 500 mm musta OUTLET

Vallox Delico PTD AC -liesikupu on tyylikäs ja miellyttävä käytettävä sekä siinä on tehokas kärynpoisto.

539,90

sis. alv 24%

Toimitus: 2-5 arkipäivää

Kuvaus

Vallox Delico PTD AC on liesikuvulla voi ohjata ilmanvaihtolaitteita, huippuimureita tai ilmalämmityskoneita, joissa on vaihtovirtapuhaltimet (AC).

Vallox Delico PTD AC -liesikuvussa yhdistyy eleettömän tyylikäs muotoilu ja tehokas kärynpoisto. Kuvulla voi ohjata huippuimureita, Vallox-ilmanvaihtokoneita ja ilmalämmityskoneita, joissa on vaihtovirtapuhaltimet. Kuvun etupaneelin värivaihtoehtojen (musta ja valkoinen) ansiota se sopii erilaisiin keittiöihin. Mukavuutta käyttöön tuovat sekä höyrynkeräysosan tukeva rakenne että sen sulava liikkuminen sisään ja ulos. Kupua ohjataan etupaneelin kosketuspainikkeiden avulla. Himmennettävä LED-valaisin valaisee liesitason tasaisesti ja häikäisemättä. Kuvussa on myös liesivahtitoiminto.

Vallox Delico PTD AC -liesikuvun kolmiportaisella muuntajasäätimellä voi ohjata vaihtovirtapuhaltimia (AC). Liesikupuun voidaan ohjelmoida käyttöönoton yhteydessä 0-asento sekä kärynpoistoon 15 min. jälkikäynti. Moottoroidussa sulkuläpässä on säädettävä ajastin. Monipuolinen Vallox Delico PTD AC sopii seuraavien Vallox-liesikupujen tilalle: LM, LMP, PTS, PTD AC, PTX, PTXP ja PTXPA. Sähköliitäntä on kiinteä.

Vallox Delico PTD AC -säädinkupu on saatavilla standardimitoitettuna 500 mm ja 600 mm.

Tarkista tuotteen yhteensopivuus asiakaspalvelustamme.

Väri: Musta

Leveys: 500 mm

Kanavaliitäntä: 1 x 125 mm

Paino pakkauksen kanssa: 11/12 kg

Valon värilämpötila: 4000K

KÄYTTÄMÄTÖN ASIAKASPALAUTUS, PAKETTIVIKAINEN

Tuotetunnus (SKU): 7911301-1

Witt Eico Franke Vallox Savo Thermex Vilpe Lapetek