Nopea, edullinen ja asiantunteva palvelu!
VALIKKO

Vallox Delico KTD A 600 mm musta

Tyylikäs Vallox Delico KTD A on liesikupu, joka on tehokasta kärynpoistoa arvostavalle loistovalinta

589,90

sis. alv 24%

Toimitus: 2-5 arkipäivää

Kuvaus

Toimitusaika 2-5 arkipäivää.

Vallox Delico KTD A on ajastintoimisella sulkuläpällä varustettu liesikupu ilmanvaihtojärjestelmiin, joiden puhallinnopeutta ei säädetä liesikuvulta.

Vallox Delico KTD A -liesikupu on skandinaavista eleetöntä tyyliä ja tehokasta kärynpoistoa arvostavan valinta. Se sulautuu huomaamattomasti osaksi keittiötä. Kuvun etupaneelin saa mustana ja valkoisena, jolloin sen saa sopimaan erilaisiin keittiöihin. Kupu sopii kerrostalojen yhteiskanavajärjestelmiin ja huoneistokohtaisiin ilmanvaihtojärjestelmiin.

Tukevarakenteinen ja sulavasti liikkuva höyrynkeräysosa tarjoaa laadukasta käyttömukavuutta. Ohjaus on helppoa etupaneelin kosketuspainikkeiden avulla. Lasinen etupaneeli on helppo pitää puhtaana. Mukavuutta ruuanlaittoon tarjoaa tasainen ja häikäisemätön LED-valaisin. Liesivahtitoiminto huolehtii turvallisuudesta.

Vallox Delico KTD A -liesikuvun sulkuläppä on moottoroitu. Ajastin on ohjelmoitavissa 45-120 min. Kärkitiedon saa läpän auetessa. Minimi-ilmavirta on säädettävissä.

Vallox Delico KTD A -liesikupu on saatavilla standardimitoitettuna 500 mm ja 600 mm. Kerrostalojen yhteiskanavajärjestelmiin asennettaessa tulee KTD A -liesikupuun yhdistää Vallox Savunrajoitin.

Tarkista tuotteen yhteensopivuus asiakapalvelustamme.

Väri: Musta

Leveys: 600  mm

Kanavaliitäntä: 1 x 125 mm

Paino pakkauksen kanssa: 11/12 kg (500/600 mm)

Valon värilämpötila: 4000K

Tuotetunnus (SKU): 7911294

Witt Eico Franke Vallox Savo Thermex Vilpe Lapetek