Nopea, edullinen ja asiantunteva palvelu!
VALIKKO

Vallox Delico KTD 600 mm valkoinen

Tyylikäs ja helppokäyttöinen Vallox Delico KTD -liesikupu on tehokas kärynpoistaja

384,90

sis. alv 24%

Toimitus: Liesikupujen toimitus

Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Kuvaus

 

Kerrostalojen yhteiskanavajärjestelmään liitettävä tyylikäs liesikupu.

Vallox Delico KTD -liesikuvussa yhdistyy eleettömän tyylikäs muotoilu ja tehokas kärynpoisto. Kupu on saatavilla valkoisella ja mustalla etupaneelilla, jolloin se sopii eri tyylisiin keittiöihin.

Ulosvedettävä höyrynkeräysosa tehostaa kärynpoistoa. Se liikkuu sulavasti ja on mukava käyttää. Tehokas LED-valaisin syttyy, kun höyrynkeräysosa vedetään ulos. Kun liettä ei käytetä, höyrynkeräysosan saa työnnettyä sisälle ja näin se sulautuu keittiökalusteisiin huomaamattomasti.

Vallox Delico KTD:ssä on 125 mm kiinnityskehys savunrajoittimena toimivaa yhteiskanavaventtiiliä varten. Liesikupu kiinnitetään keittiökalusteiden sivulevyihin uudenlaisten kiinnityslistojen avulla. Ne toimivat sapluunana ja helpottavat kuvun asennusta tarkasti paikalleen, eikä kupua tarvitse kannatella asennuksen aikana. Delico sopii eri syvyisiin keittiökalusteisiin, koska mukana tulevalla verhoilulistalla voi peittää mahdollisen kuvun ja seinän väliin jäävän raon.

Tyylikkäällä Vallox Delico KTD -liesikuvulla voidaan korvata Valloxin liesikupumallit KT, KTS, KTX ja KTC. Sähköliitäntä on pistotulpalla.

Tarkista tuotteen yhteensopivuus asiakaspalvelustamme.

Väri: Valkoinen

Leveys: 600

Kanavaliitäntä: 1 x 125 mm

Paino pakkauksen kanssa: 11/12 kg (500/600 mm)

Valon värilämpötila: 4000K

Tuotetunnus (SKU): 7911296

Witt Eico Franke Vallox Savo Thermex Vilpe Lapetek