Nopea, edullinen ja asiantunteva palvelu!
VALIKKO

Thermex Slim S4 Plus 600mm rst/valkoinen omalla moottorilla

Thermex Slim S4 Plus 600mm rst/valkoinen omalla moottorilla. Sopii 60cm leveään kaapistoon.

549,90

sis. alv 24%

Toimitus: Tilapäisesti loppu

Kuvaus

Thermex Slim S4 Plus on ulosvedettävällä lipalla varustettu liesituulin. Slim S4 Plus mallissa on erittäin hyvä imuteho, energiystävälliset LED-valot ja konepestävät metalliset rasvasuodattimet. Helppokäyttöiset käyttökytkimet sijaitsevat ulosvedettävän lipan etupaneelissa. Slim S4 Plus liesituuletin pitää keittiön sisäilman raikkaana tehokkaasti. Tähän liesituulettimeen on saatavana kattava määrä lisävarusteita.

Lisävarusteena saatavien kierrätyssuodattimien (aktiivihiili) avulla asennat liesituulettimen huonetilaan kierrättäväksi, silloin kun sen liittäminen ulos menevään poistokanavaan ei ole mahdollista. Jos haluat normaalia parempaa suodatusta, niin Thermex Plasmex -suodattimen puhdistuskyky on jopa 96,5% ja käyttöikä jopa 10 vuotta, ilman huoltotoimenpiteitä.

Lisävarusteena saatavien Thermex Trigger- tai Pro Link -moduulin avulla voit tasapainottaa asuntosi ilmanvaihtoa, silloin kun liesituuletin on käytössä, jos sinulla on esim. lämmöntalteenottolaite. Tämä on erittäin tärkeä ominaisuus varsinkin tehokkaalla imuteholla varustetun liesituulettimen kanssa.

Ominaisuudet:
Asennus: kaappiin integroitava
Väri: RST/Valkoinen
Nopeudet: 3 toimintanopeutta + Boost
Ilmamäärä min: 174 m3/h
Ilmamäärä max: 525 m3/h
Ilmamäärä Boost: 700m3/h
Äänitaso: 38-62 dB(A) / Boost 68 dB(A)
Ohjaus: Elektroniset käyttökytkimet
Valo: 2 x 1,2W LED
Rasvasuodatin: Metallinen rasvasuodatin
Lähtökaulus: Ø – 150/125mm
Kanavakoko suositus min: Ø – 125 mm
Energialuokka: A
Lisävaruste: Kierrätyssuodatin 535.42.9000.9 (HUOM. tarvitsee 2kpl)

 

 

 

 

Thermex on tanskalainen yritys, joka on suunnitellut ja valmistanut liesituulettimia lähes 60 vuoden ajan. Sen laaja mallisto tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot keittiön ilmanvaihtoon ja saatavilla on myös uniikkeja, räätälöityjä ratkaisuja. Luota skandinaaviseen laatuun ja valitse Thermex! Lisätietoja: www.thermex.fi

Tuotetunnus (SKU): 520.42.3368.2

Witt Eico Franke Vallox Savo Thermex Vilpe Lapetek