Nopea, edullinen ja asiantunteva palvelu!
VALIKKO

Thermex Mini Preston II seinä 800mm musta/rst ulkoiselle moottorille

Thermex Mini Preston II on elegantti ja suunnittelultaan käytännöllinen liesituuletin ulkoiselle moottorille

999,90

sis. alv 24%

Toimitus: Thermex-liesikupujen toimitus

Toimitusaika 1-2 viikkoa

Kuvaus

 

Thermex Mini Preston II liesikupu on suunniteltu niin, että käyttäjällä on täysi näkyvyys keittotasolle. Ruostumattoman teräksen ja mustan lasin yhdistelmä on elegantti ja nykyaikainen. Liesikuvulla ohjataan ulkoista moottoria (huippuimuri, kanavapuhallin tms.)  ja siinä on imuaukot laitteen keskiosassa sekä alaosassa, joka takaa, että ilman epäpuhtaudet menevät liesikupuun, huolimatta siitä, millä keittolevyillä tehdään ruokaa. Laitteen perusominaisuuksiin kuuluvat lisäksi energiaystävälliset LED-valot, astianpesukoneessa pestävät rasvasuodattimet, jaksottainen poisto -toiminto sekä jälkikäyntitoiminto. Mini Preston II kuuluu Thermex malleihin, joissa on Thermex Voicelink toiminnot. Tämä tarkoittaa sitä, että voit ohjata liesikuvun toimintoja sen mukana toimitettavalla tyylikkäällä ja visuaalisella kaukosäätimellä, älylaitteelle ladattavalla Thermex Remote App -sovelluksella tai yksistään puheellasi, yhdessä Google Assistant sovelluksen kanssa.

Thermex Remote App sovelluksella on mahdollista ohjata kaikkia liesikuvun toimintoja ja niiden lisäksi esimerkiksi säätää liesikuvun valojen värilämpötilaa. Näin saat myös liesikuvun valot yhteneväisiksi keittiön muun valaistuksen kanssa.

Thermex VoiceLink vapauttaa kokkaajan kädet ruoanlaittoa varten ja mahdollistaa liesikuvun ohjauksen puheella. Hei Google, käynnistä liesikupu…ja liesikupu käynnistyy. Hei Google, sammuta liesikupu…ja liesikupu sammuu.

Mini Preston II liesikupuun on myös saatavana laaja valikoima lisävarusteita.

Liesikupu on yhteensopiva kaikkien markkinoilla olevien pientalojen huippuimureiden ja kanavapuhaltimien kanssa. Lähtökohtaisesti se on tarkoitettu ohjaamaan 1-vaihe AC-moottoreita, mutta jos sinulla on käytössäsi tasavirtamoottorillinen EC-moottori, niin tarvitset lisävarusteena vain 536.99.1100.9 Thermex AC/DC -muuntimen ja voit ohjata EC-moottoria.

Jatkosuojaputken avulla asennat Mini Preston II mallin jopa 3,8metrin huonekorkeuteen.

Ominaisuudet:
Asennus: seinälle
Väri: Musta / RST
Ohjaus: Kaukosäädin, Thermex Remote App -sovellus tai puheohjaus
Nopeudet: 3 toimintanopeutta + Boost
Valo: 2 x 1,5W LED (3000K – 6500K)
Rasvasuodatin: Metallinen rasvasuodatin
Lähtökaulus: Ø – 150/125mm
Lisävaruste: 537.23.1119.9 Jatkosuojaputki Mini Preston II seinä rst 2 x 1000mm

 

Tuotetunnus (SKU): 540.23.1688.0

Witt Eico Franke Vallox Savo Thermex Vilpe Lapetek