Nopea, edullinen ja asiantunteva palvelu!
VALIKKO

Thermex Mini Preston II seinä 800mm musta/rst omalla moottorilla

Tyylikäs Thermexin Mini Preston II on seinälle asennettava liesituuletin, joka on käytännöllisesti suunniteltu.

1 089,90

sis. alv 24%

Toimitus: Thermex-liesikupujen toimitus

Toimitusaika 1-2 viikkoa

Kuvaus

Thermex Mini Preston II liesituuletin on suunniteltu niin, että käyttäjällä on täysi näkyvyys keittotasolle ja silti liesituuletin poistaa ruoanlaitossa syntyvät höyryt ja käryt. Ruostumattoman teräksen ja mustan lasin yhdistelmä on elegantti ja nykyaikainen. Mini Preston II mallissa on tehokas imuteho ja siinä on imuaukot laitteen keskiosassa sekä alaosassa, joka takaa, että ilman epäpuhtaudet menevät liesituulettimeen, huolimatta siitä, millä keittolevyillä tehdään ruokaa. Laitteen perusominaisuuksiin kuuluvat lisäksi energiaystävälliset LED-valot, astianpesukoneessa pestävät rasvasuodattimet, jaksottainen poisto -toiminto sekä jälkikäyntitoiminto. Mini Preston II kuuluu Thermex malleihin, joissa on Thermex Voicelink toiminnot. Tämä tarkoittaa sitä, että voit ohjata liesituulettimen toimintoja sen mukana toimitettavalla tyylikkäällä ja visuaalisella kaukosäätimellä, älylaitteelle ladattavalla Thermex Remote App -sovelluksella tai yksistään puheellasi, yhdessä Google Assistant sovelluksen kanssa.

Thermex Remote App sovelluksella on mahdollista ohjata kaikkia liesituulettimen toimintoja ja niiden lisäksi esimerkiksi säätää liesituulettimen valojen värilämpötilaa. Näin saat myös liesituulettimen valot yhteneväisiksi keittiön muun valaistuksen kanssa.

Thermex VoiceLink vapauttaa kokkaajan kädet ruoanlaittoa varten ja mahdollistaa liesituulettimen ohjauksen puheella. Hei Google, käynnistä liesituuletin…ja liesituuletin käynnistyy. Hei Google, sammuta liesituuletin…ja liesituuletin sammuu.

Mini Preston II liesituulettimeen on myös saatavana laaja valikoima lisävarusteita.

Lisävarusteena saatavien kierrätyssuodattimien (aktiivihiili) avulla asennat liesituulettimen huonetilaan kierrättäväksi, silloin kun sen liittäminen ulos menevään poistokanavaan ei ole mahdollista. Jos haluat normaalia parempaa suodatusta, niin Thermex Plasmex -suodattimen puhdistuskyky on jopa 96,5% ja käyttöikä jopa 10 vuotta, ilman huoltotoimenpiteitä.

Jatkosuojaputken avulla asennat Mini Preston II mallin jopa 3,8metrin huonekorkeuteen.

Ominaisuudet:
Asennus: seinälle asennettava
Väri: RST/Musta lasi
Ohjaus: Kaukosäädin, Thermex Remote App -sovellus tai puheohjaus
Nopeudet: 3 toimintanopeutta + Boost
Ilmamäärä min: 165 m3/h
Ilmamäärä max: 525 m3/h
Ilmamäärä Boost: 750 m3/h
Äänitaso: 40-61 dB(A) Boost: 68 dB(A)
Valo: 2 x 1,5W LED (3000K – 6500K)
Rasvasuodatin: Metallinen rasvasuodatin
Lähtökaulus: Ø – 150/125mm
Kanavakoko suositus min: Ø – 125 mm
Energialuokka A+++
Lisävaruste: Kierrätyssuodatin 535.23.0545.9 (setti)

Tuotetunnus (SKU): 540.23.1688.2

Witt Eico Franke Vallox Savo Thermex Vilpe Lapetek