Nopea, edullinen ja asiantunteva palvelu!
VALIKKO

Thermex Ilmanvaihdon ohjaus/tehostus -moduuli Ø125mm (Outlet)

ASIAKASPALAUTUSTUOTE

Thermex ilmanvaihdon ohjaus/tehostus -moduuli sopii kaikille Thermexin “ulkoiselle moottorille” oleville liesikuvuille.

379,90

sis. alv 24%

Toimitus: Thermex-liesikupujen toimitus

Toimitusaika 1-2 viikkoa

Kuvaus

Thermex ilmanvaihdon ohjaus/tehostus -moduuli koostuu kolmesta eri komponentista: sähkötoimisesta tehostusventtiilistä, ohjainpiirikortista sekä langattomasti toimivasta katkaisijasta (märkätilatehostus). Tämä moduuli on yhteensopiva kaikkien Thermexin “ulkoiselle moottorille” olevien liesikupujen kanssa. Kun Thermexin liesikupuun asennetaan ilmanvaihdon ohjaus/tehostus -moduuli, voi liesikuvun asentaa tällöin kahteen eri ilmanvaihtojärjestelmään:

1: Liesikuvussa on huippuimurin ohjaus ja huippuimuri poistaa ilmaa myös asunnon muista tiloista (kylpyhuone, wc jne.).

2: Liesikuvulla ohjataan huoneistokohtaista LTO-laitetta (1-vaihe AC-puhaltimilla, joiden yhteenlaskettu teho max. 400W ja HUOM. liesikuvun ohjauspiiriin saa kytkeä vain puhallinmoottoreiden ohjauksen, EI esim. Esi- tai jälkilämmityspatteria).

Liesikuvulla pystytään tällöin säätämään huippuimurin / LTO-laitteen nopeutta. Huippuimuri / LTO-laite on aina päällä perusilmanvaihtonopeudella (teho säädettävissä). Jos huippuimuri / LTO-laite tarvitsee sammuttaa kokonaan (esim. takan sytytys tai huoltotoimenpiteet), niin se on mahdollista langattoman katkaisijan avulla.

Kun käyttäjä aloittaa ruoanlaiton ja lisää liesikuvusta nopeutta, niin sähkötoiminen tehostusventtiili avautuu automaattisesti ja imu keskittyy tällöin liesikuvulle. Tehostusventtiili on niin kauan auki asennossa, kunnes käyttäjä laittaa nopeuden 0-asentoon liesikuvusta, jolloin huippuimuri / LTO-laite menee perusilmanvaihtonopeudelle. Tehostusventtiilin voi säätää joko osittain tai kokonaan aukeavaksi/sulkeutuvaksi.

Langattoman katkaisijan voi asentaa esim. kylpyhuoneen seinälle ja kun käydään suihkussa/saunassa/pestään pyykkiä, niin voi painaa katkaisijasta, jolloin huippuimuri / LTO-laite menee täydelle teholle ja ilmanpoisto tehostuu muista tiloista. 1 painallus = 30min tehostus tai 2 painallusta = 60min tehostus. Tehostusventtiili pysyy tällöin kiinni asennossa liesikuvussa.

Tuotetunnus (SKU): 536.99.1040.9-1

Witt Eico Franke Vallox Savo Thermex Vilpe Lapetek