Nopea, edullinen ja asiantunteva palvelu!
VALIKKO

Thermex Harwich II seinä 900mm musta omalla moottorilla

Kaunis Thermex Harwich II on seinälle asennettava moottorillinen liesituuletin

959,90

sis. alv 24%

Toimitus: Thermex-liesikupujen toimitus

Toimitusaika 1-2 viikkoa

Kuvaus

Thermex Harwich II on seinälle asennettava kulmikas liesituuletin jämäkällä yleisilmeellä. Harwich II mallin ominaisuudet tekevät siitä huippuluokan liesituulettimen ruoanlaitossa syntyvien epäpuhtauksien poistoon. Tässä mallissa on helppokäyttöiset hipaisukäyttökytkimet, astianpesukoneessa pestävät metalliset rasvasuodattimet, energiaa säästävät LED-valot ja huipputehokas moottori. Lisämukavuutta käyttöön tuovat esimerkiksi suodattimien puhdistusmuistuttaja sekä jälkikäyntiominaisuus. Harwich II malliin on saatavilla erilaisia lisävarusteita, joiden avulla muokkaat sen soveltuvaksi juuri sinun keittiöösi.

Lisävarusteena saatavien kierrätyssuodattimien (aktiivihiili) avulla asennat liesituulettimen huonetilaan kierrättäväksi, silloin kun sen liittäminen ulos menevään poistokanavaan ei ole mahdollista. Jos haluat normaalia parempaa suodatusta, niin Thermex Plasmex -suodattimen puhdistuskyky on jopa 96,5% ja käyttöikä jopa 10 vuotta, ilman huoltotoimenpiteitä.

Lisävarusteena saatavien Thermex Trigger- tai Pro Link -moduulin avulla voit tasapainottaa asuntosi ilmanvaihtoa, silloin kun liesituuletin on käytössä, jos sinulla on esim. lämmöntalteenottolaite. Tämä on erittäin tärkeä ominaisuus varsinkin tehokkaalla imuteholla varustetun liesituulettimen kanssa.

Lisävarusteena saatava Thermex Top Link® -moduuli tuo tarpeenmukaisen ilmanvaihdon keittiöösi. Thermexin patentoima Top Link® -moduuli käy yhteen kaikkien markkinoilla olevian sähköliesitasojen -ja uunien kanssa. Kun aloitat kokkaamisen ja painat sähkölieden päälle – Thermex Top Link® hoitaa liesituulettimen toiminnan automaattisesti. Katso lisää Thermex Top Link® tuotesivulta.

Jatkosuojaputken avulla asennat Harwich II mallin jopa 3,4metrin huonekorkeuteen.

Ominaisuudet:
Asennus: seinälle
Väri: Musta
Ohjaus: Hipaisukäyttökytkimet
Nopeudet: 3 toimintanopeutta + Boost
Ilmamäärä min: 205 m3/h
Ilmamäärä max: 505 m3/h
Ilmamäärä Boost: 705 m3/h
Äänitaso: 46-63 dB(A) / Boost 68 db(A)
Valo: 2 x 1,5W LED (3000K)
Rasvasuodatin: Metallinen rasvasuodatin
Lähtökaulus: Ø – 150/125mm
Energialuokka A++

Tuotetunnus (SKU): 527.23.3092.2

Witt Eico Franke Vallox Savo Thermex Vilpe Lapetek