Nopea, edullinen ja asiantunteva palvelu!
VALIKKO

Thermex Decor 787 ripustettava 900mm valkoinen ulkoiselle moottorille

Tyylikäs Thermex Decor 787 liesikupu on erinomaisilla ominaisuuksilla varusteltu ja tuo ulkonäöllään keittiöön lisämaustetta

1 139,90

sis. alv 24%

Toimitus: Thermex-liesikupujen toimitus

Toimitusaika 1-2 viikkoa

Kuvaus

Thermex Decor 787 on kattoon kiinnitettävä liesikupu klassisella muotokielellä. Sen harmoninen muotoilu antaa keittiöön tarvittavan lisämausteen. Decor 787 on varustettu erinomaisilla ominaisuuksilla, sillä siinä on ulkoisen moottorin ohjaus (huippuimuri, kanavapuhallin tms.), kauniisti valaisevat LED-valot, helppokäyttöiset Soft Touch -käyttökytkimet sekä astianpesukoneessa pestävät rasvasuodattimet. Käyttömukavuutta lisää myös jälkikäynti toiminta, joka varmistaa, että keittiön ilma varmasti puhdistuu ruoanlaiton jälkeen. Leveys 900mm sopii useimpiin saarekekeittiöihin. Värinä ajaton valkoinen. Decor 787 malliin on saatavana useita eri lisävarusteita, joiden avulla teet siitä juuri oikeanlaisen sinun tarpeisiisi.

Liesikupu on yhteensopiva kaikkien markkinoilla olevien pientalojen huippuimureiden ja kanavapuhaltimien kanssa. Lähtökohtaisesti se on tarkoitettu ohjaamaan 1-vaihe AC-moottoreita, mutta jos sinulla on käytössäsi tasavirtamoottorillinen EC-moottori, niin tarvitset lisävarusteena vain 536.99.1100.9 Thermex AC/DC -muuntimen ja voit ohjata EC-moottoria.

Jatkosuojaputken avulla asennat Decor 787 mallin jopa 3,7metrin huonekorkeuteen.

Ominaisuudet:
Asennus: kattoon kiinnitettävä
Ulkoiselle moottorille
Väri: Valkoinen
Nopeudet: 3 toimintanopeutta + Boost
Ohjaus: Soft Touch -käyttökytkimet
Valo: 4 x 1,3W LED (3000K)
Rasvasuodatin: Metallinen rasvasuodatin
Lähtökaulus: Ø – 150/125mm
Kanavakoko suositus min: Ø – 125 mm

Tuotetunnus (SKU): 528.41.7891.0

Witt Eico Franke Vallox Savo Thermex Vilpe Lapetek