Nopea, edullinen ja asiantunteva palvelu!
VALIKKO

NikolaTesla Flame GR/F/88 4906

Kiertoilmatoiminen. Keittotaso integroidulla liesituulettimella, Sisäisellä moottorilla – Harmaa lasi/valurauta – 880 mm

2 970,00

sis. alv 24%

Kuvaus

Tämä uutuustuote on ensimmäinen laatuaan markkinoilla, jossa on yhdistetty kaasuliesi ja liesituuletin. Se on suunniteltu perustuen perinteisten kaasuliesien etuihin yhdistettynä nykypäivän innovaatioihin, joissa liesi ja tuuletin ovat yksi ja sama tuote. Kaasun etuna on, että se reagoi suoraan haluttuihin asetuksiin, mikä antaa optimaalisen hallinnan ruoanlaittoon.

 

 

Note:1 keittoalue: Dual / 3.500 W + 1 keittoalue: Rapid / 3.000 W + 2 keittoaluetta: Semi rapid / 1.750 W. NikolaTesla Flame toimitetaan yhdessä standardi poistokanavan, kiertoilmasuodattimen, sokkelin poistosuuttimen sekä teipin kanssa, jolla voidaan tiivistää putkien liitännät. Takakeittoalueiden keittoastian vähimmäiskoko on 20 cm. Etukeittoalueiden keittoastian vähimmäiskoko on 14 cm. Mukana paketissa tulee suuttimet maakaasua ja pullokaasua varten. Maakaasusuuttimet ovat tehdasasennettuna.

Features

Keittotasot:Gas

Zone

Keittoalueita:4

SquareWEBdrawingLResPrimary

Lapsilukko

LAPSILUKKO

Kun lapsilukko on päällä, laitetta ei voi kytkeä vahingossa päälle.

Kiertoilmatoiminen

KIERTOILMATOIMINEN

Kiertoilmaversiossa putkiston johtaminen keittiön ulkopuolelle ei ole tarpeen. Sen sijaan ilma puhdistetaan kierrättämällä se aktiivihiilisuodattimen läpi, jonka jälkeen se palautetaan takaisin keittiöön.

TIMER 5-10-15 MIN.

Osassa EICO:n tuotteista on jälki-imu tai ajastintoiminto, jotka käynnistyvät ruoanlaiton jälkeen ja sulkeutuvat automaattisesti valitun ajan kuluttua

Suodattimen vaihdon/ puhdistuksen ilmaisin

SUODATTIMEN VAIHDON/ PUHDISTUKSEN ILMAISIN

Näyttää signaalin, kun suodatin tulee puhdistaa

Toimitus sisältää keraamisen suodattimen

TOIMITUS SISÄLTÄÄ KERAAMISEN SUODATTIMEN

Korkean suorituskyvyn keraamiset kiertoilmasuodattimet voidaan uudelleenaktivoida uunissa, 200 ° C: ssa n. 40 min ajan, jolloin ne säilyvät tehokkaina jopa viisi vuotta. Keraamiset suodattimet puhdistavat ilman yli 80-prosenttisesti heti ensimmäisellä läpivirtauksella.

SOPII VÄHINTÄÄN 6 CM KORKEAAN SOKKELIIN

Ilma johdetaan putkiston läpi, joka voi kulkea sokkeleissa, jonka korkeus on vähintään 60 mm

Witt Eico Franke Vallox Savo Thermex Vilpe Lapetek