Nopea, edullinen ja asiantunteva palvelu!
VALIKKO

Newcastle Medio 900mm musta ulkoiselle moottorille 423.19.2152.0

1 099,90

sis. alv 24%

Kuvaus

Thermex Newcastle Medio musta ulkoiselle moottorille on minimalistinen liesikupu, joka integroidaan kattoon, erikoissyvään yläkaappiin tai asennuskoteloon. Eri ohjausvaihtoehdot tekevät liesikuvun käytöstä monipuolista ja helppoa.

Thermex Newcastle Medio on Newcastle Maxin pikkuveli. Se soveltuu asennettavaksi syvään yläkaappiin tai kattoon. Thermex «Kaikki mahdollisuudet» -ratkaisu tarkoittaa, että tämä liesikupu voidaan sovittaa kaikkiin eri ilmanvaihtojärjestelmiin.

Liesikupua ohjataan kaukosäätimellä tai automaattisesti keittotason kautta Thermex Toplink® -moduulin kanssa. Lisäksi voit ohjata liesikupua Thermex Remote -sovelluksella, jonka voi ladata ilmaiseksi App Storesta ja Google Playsta. Sovelluksessa on mahdollista säätää valaistuksen kirkkautta, aktivoida jaksottainen poisto -toiminto ja saada tietoa suodattimen vaihto/puhdistustarpeesta.

Voit myös käyttää Voicelink toimintoa liesikuvun toimintojen ohjaukseen. Voice Link toiminnolla voit ohjata liesikupua pelkällä puheellasi Google Assistantin (Hei Google) kautta. Valittavana on siis monia vaihtoehtoja Newcastle Medion ohjaukseen. Liesikupua on saatavana mustana tai valkoisena ja sillä voi ohjata kaikkia markkinoilla olevia huippuimureita ja kanavapuhaltimia, niin AC-moottoreita kuin EC-moottoreita.

Voice Link

Ohjaa Thermex liesituuletinta pelkällä äänelläsi – tämä koskee sekä liesituulettimen eri nopeuksia että valaistusta. Tämä antaa sinulle vapauden käyttää käsiäsi pelkästään ruoanlaittoon.

LUE LISÄÄ

Wi-Fi

Wi-Fi -toiminto tarkoittaa, että tuote kommunikoi langattomasti Wi-Fi:n kautta. Lähes kaikissa yksityiskodeissa on nykyään Wi-Fi, joka tarjoaa monia vaihtoehtoja sähköisten ilmanvaihtotuotteiden liittämiseksi langattomaan verkkoon.

Sovellusohjaus

Sovellusohjauksella pääset käsiksi Thermex tuotteeseesi älypuhelimesi tai tabletin kautta. Se muuttaa älylaitteesi kaukosäätimeksi, joten olet aina täysin hallinnassa. Sovelluksessa on myös enemmän toimintoja kuin tavallisessa kaukosäätimessä/ohjauspaneelissa.

Metallisuodatin

Metallisuodatin on perinteinen suodatin, jonka kaikki tietävät. Suodatin varmistaa, että rasvapartikkelit ei päädy liesituulettimen sisään tai kanavajärjestelmään. Metallisuodatin voidaan pestä astianpesukoneessa.

Kaukosäädin

Kaukosäätimen avulla Thermex tuotteesi käyttö on helppoa ja kätevää. Sinun ei tarvitse edes nousta ylös – helppoa ja yksinkertaista.

Valojen himmennys

Himmennystoiminnolla voit säätää liesituulettimen työvalon kirkkautta. Keittiön valaistus on hyvin erilainen, joten himmentimellä voit säätää valon määrää tarpeidesi mukaan.

Reunaimu

Reunaimulla varustetuissa liesituulettimissa on ainutlaatuinen muotoilu, koska suodattimet on piilotettu laitteen sisälle. Reunaimu keskittää imun tuulettimen reunoille, ilman nopeus on mahdollisimman kova imuaukolla ja se auttaa sieppaamaan höyryt tehokkaasti.

Jaksottainen poisto

Jaksottainen poisto on liesituulettimen toiminto, jonka avulla keittiön liesituuletinta voidaan käyttää kodin lisäilmanvaihtoratkaisuna. Voit mm. asettaa liesituulettimen käynnistymään tunnin välein 10 minuutin ajaksi.

Jälkikäynti

Jälkikäynti on toiminto, jonka avulla puhallin jatkaa toimintaansa jonkin aikaa sen jälkeen, kun olet normaalisti sammuttanut sen. Näin varmistat, että sisäilma puhdistuu varmasti. Toiminto auttaa varmistamaan hyvän sisäilman.

Suodattimien puhdistusmuistuttaja

Suodattimen puhdistusmuistuttaja muistuttaa keittiön liesituulettimen suodattimen puhdistamisesta. Se ei ole anturi, vaan ajastin, joka muistuttaa suodattimien puhdistustarpeesta tietyn ajan kuluttua.

Tiedot

Toiminta
Kaukosäädin
Materiaali
Mustaksi maalattu teräs

Paino ja mitat

Maksimi leveys (mm)
900
Maksimi syvyys (mm)
500
Maksimi korkeus (mm)
220
Lähtökauluksen halkaisija (mm)
Ø150
Pakkauksen leveys (mm)
1350
Pakkaussyvyys (mm)
710
Pakkauskorkeus (mm)
300
Tuotteen paino (kg)
24
Brutto paino (kg)
27

Ominaisuudet

Toiminta
Kaukosäädin
Tehostustoiminto
Ei
Koristevalot
Ei
Ajastintoiminto
Kyllä
Suodattimien puhdistusmuistuttaja
Kyllä
Siirrettävä lähtökaulus
Ei
Sisäänrakennettu kärkitieto
Kyllä
Himmennin
Kyllä
Jaksottainen poisto
Kyllä
Wi-Fi
Kyllä
Toplink yhteensopiva
Kyllä
Älykoti
Kyllä

Tekniset tiedot

Valaistus (lux)
239
Valaistuksen tehokkuus
44
LE-luokka
A
Valmiustilan virrankulutus
0,31
Värilämpötila (Kelvin)
3000
Lamppujen kulutus (W)
1,5
Valojen kokonaiskulutus (W)
5,4
GFE arvo
71,5
GFE luokka
D

Muut tiedot

EAN
5703347532030
Rasvasuodattimen tyyppi
Alumiininen suodatin
Suodattimien määrä
2
Aktiivihiilisuodattimien määrä
2
Nopeuksien määrä (poislukien tehostus)
4
Lamppujen lukumäärä
4
Pohjaimu
Ei
Etuimu
Ei
Reunaimu
Kyllä
Asennustapa
Kattoon integroitava
Ilmanvaihtojärjestelmä
Ulkoiselle moottorille
Etuosan väri
Musta
Etuosan materiaali
Mustaksi maalattu teräs
Väri
Musta
Materiaali
Mustaksi maalattu teräs

Tuotetunnus (SKU): 423.19.2152.0

Witt Eico Franke Vallox Savo Thermex Vilpe Lapetek