Nopea, edullinen ja asiantunteva palvelu!
VALIKKO

Thermex TFH 360 liesituuletin säätöventtiilillä 60cm RST ilmanvaihdon ohjaus/tehostus

Thermex TFH 360 -liesituuletin ilmanvaihdon ohjaukseen kohteessa, jossa huippuimuri/iv-kone huolehtii koko asunnon ilmanvaihdosta. Moderni, integroitava malli.

1 799,90

sis. alv 24%

Toimitus: Thermex-liesikupujen toimitus

Toimitusaika 1-2 viikkoa

Kuvaus

Thermex-liesikupu 60 cm huippuimurille, säätöventtiili, teräs

 

Thermexin TFH 360 -liesikuvussa on huippuimurin/ilmanvaihtokoneen ohjaus sekä sähkötoiminen tehostusventtiili. Lisäksi toimitukseen kuuluu myös langaton katkaisija, jonka voi asentaa vaikkapa kylpyhuoneen seinälle. Kun käyt suihkussa, saunassa tai peset pyykkiä, voit painaa langattomasta katkaisijasta, jolloin ilmanpoisto tehostuu kosteista tiloista.

Huomaamaton liesikupu on varustettu hyvin valaisevilla himmennettävillä LED-valoilla, labyrinttisuodattimilla sekä suodattimen puhdistuksen muistuttajalla. Tyylikäs rosterinen pinta soveltuu väritykseltään keittiöön kuin keittiöön.

 

Millaiseen kohteeseen Thermex TFH 360 -liesituuletin sopii?

 

Tämä Thermex TFH 360 -malli soveltuu kahteen eri järjestelmään:

1: Liesikuvusta ohjataan katolla olevaa huippuimuria (1-vaihe AC-huippuimuri tai EC-huippuimurin 0-10V ohjaus lisävarusteena saatavan AC/DC -muuntajan avulla), joka poistaa ilmaa liesikuvun lisäksi myös asunnon muista tiloista (esimerkiksi kylpyhuoneesta).

2: Liesikuvusta ohjataan huoneistokohtaista ilmanvaihtokonetta, joka hoitaa koko asunnon ilmanvaihdon. HUOM! Ilmanvaihtokone tulee olla varustettu 1-vaihe AC-puhallinmoottoreilla (yhteenlaskettu teho max. 400W).

 

Tekniset tiedot:

  • MALLI: Kaappiin integroitava
  • MATERIAALI: Rosteri
  • LEVEYS: 600mm
  • NOPEUDET:  4 toimintanopeutta
  • SUODATIN: Design metallisuodatin
  • VALO: 2×3 W LED (3000 K)

Huom! Liesikuvun ohjauspiiriin saa kytkeä vain puhallinmoottoreiden ohjauksen (EI esim. esi- tai jälkilämmityspatteria).

 

 

 

 

 

Thermex on tanskalainen yritys, joka on suunnitellut ja valmistanut liesituulettimia lähes 60 vuoden ajan. Sen laaja mallisto tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot keittiön ilmanvaihtoon ja saatavilla on myös uniikkeja, räätälöityjä ratkaisuja. Luota skandinaaviseen laatuun ja valitse Thermex! Lisätietoja: www.thermex.fi

 

Tuotetunnus (SKU): 513.19.5258.8

Witt Eico Franke Vallox Savo Thermex Vilpe Lapetek