Nopea, edullinen ja asiantunteva palvelu!
VALIKKO

Savo RH-9511-S kattoliesituuletin RST huippuimurille 110cm – 86551

Savo RH-9511-S -kattotuulettimella tyyliä keittiöösi! Rosterinen liesikupu monipuolisilla ominaisuuksilla ja kaukosäätimellä huippuimurin ohjaamiseen.

1 953,00

sis. alv 24%

Toimitus: Liesikupujen toimitus

Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Varasto loppu

Kuvaus

Savo-kattoliesituuletin 110 cm huippuimurille, teräs

 

Savo RH-95 -sarjan kattomalli huippuimurin ohjaukseen, testattu ja toimivaksi havaittu, laadukas valinta. Design-liesituulettimen mukana tulee kaukosäädin ohjaamista varten. Lisäksi kuvussa on LED-valaistus, reunaimutekniikka, rasvasuodattimien puhdistusmuistuttaja sekä ajastintoiminto. Tehoa ja tyyliä siis samassa paketissa!

Kattoliesituuletin on oikea valinta, kun toiveissa on huomaamaton liesikupu, joka antaa keittiön säilyä avarana – kalusteet ja keittiön yksityiskohdat pääsevät oikeuksiinsa, kun liesituuletin asennetaan kattoon. Tai kenties haluat säilyttää näköyhteyden keittiösaarekkeen ja muun asunnon välillä ilman että liesikupu on tiellä? Tämänkin Savo RH-9511-S mahdollistaa.

 

Mitä Savo RH-9511-S -kattoliesituulettimen valinnassa tulee huomioida?

 

Kattotuulettimen valinnassa kannattaa varmistaa, että poistokanava on riittävän iso (suositus väh. 150mm); näin ilma mahtuu liikkumaan kanavassa tarpeeksi nopeasti ja tuuletin toimii riittävän tehokkaasti. Jos poistokanava on liian pieni, on vaarana että käryt jäävät paikoilleen.

Liesituulettimen kohdalla kattokorkeus saisi olla enintään 2500mm, jotta tuuletinta ei jouduta asentamaan liian korkealle liedestä, tämäkin vähentää imutehoa. Onko kattokorkeus liian suuri – voisiko lieden kohdalle ajatella siistiä kattomateriaalista tehtyä kotelointia, joka laskisi liesituulettimen sopivalle korkeudelle?

 

Huippuimurin tulee olla riittävän tehokas, ja sen yhteensopivuus liesikuvun kanssa tulisi varmistaa ennen tilausta. Asiakaspalvelumme auttaa tässä mielellään! Kattoliesituulettimessa huippuimurin teho on erityisen tärkeä ominaisuus, sillä käryjen matka liedeltä kattoon on normaalia niin paljon pidempi.

Tämän tuotteen kanssa suositellaan käytettäväksi mm. Savo-kanavapuhallinta. Kyseinen kupu soveltuu kohteeseen, jossa huippuimuri poistaa vain keittiöstä – säätöventtiiliä ei ole saatavilla.

 

Tekniset tiedot:

 • kattoasennus
 • ohjaa huippuimuria
 • voidaan käyttää yhdessä esimerkiksi Vilpe e220P -huippuimurin kanssa.
 • kaukosäädin
 • ajastintoiminto
 • valaistus 6 x 3 W LED (3000 K)
 • metalliset pestävät rasvasuodattimet
 • reunaimutekniikka
 • rasvasuodattimen puhdistusmuistuttaja
 • poistokanavan halkaisija 150mm
 • 1100 x 700 x 240-350 mm (l x s x k)

Huom. Tuotteen saatavuudessa vaihtelua, tarkista toimitusaika ennen tilausta.

Tuotetunnus (SKU): 86551

Witt Eico Franke Vallox Savo Thermex Vilpe Lapetek