Nopea, edullinen ja asiantunteva palvelu!
VALIKKO

Savo eRH-9511-S kattoliesituuletin RST EC-huippuimurille 110cm – 97361

Savo eRH-9511-S on tyylikkään teräksenvärinen kattoliesituuletin EC-huippuimuria ohjaamaan. Kyseinen malli on kauko-ohjattava ja muotoilultaan huomaamaton.

1 968,00

sis. alv 24%

Toimitus: Liesikupujen toimitus

Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Varasto loppu

Kuvaus

Savo-kattoliesituuletin 110 cm EC-huippuimurille, teräs

Savo eRH-95 -sarjan kattomalli, joka soveltuu EC-huippuimurin ohjaukseen. Suomalaisen Savon kattoliesituuletin on testattu ja toimivaksi havaittu, laadukas valinta. Design-liesituulettimen mukana tulee kaukosäädin, lisäksi kuvussa on LED-valaistus, reunaimutekniikka, rasvasuodattimien puhdistusmuistuttaja sekä ajastintoiminto.

Kattoliesituuletin on oikea valinta, kun toiveissa on huomaamaton liesikupu, joka antaa keittiön säilyä avarana – kalusteet ja keittiön yksityiskohdat pääsevät oikeuksiinsa, kun liesituuletin asennetaan kattoon. Tai kenties haluat säilyttää näköyhteyden keittiösaarekkeen ja muun asunnon välillä ilman edessä olevaa liesikupua? Tämänkin Savon eRH9511-S mahdollistaa. 

Mitä Savo eRH-9511-S -liesituulettimen valinnassa tulee ottaa huomioon?

Kattotuulettimen valinnassa kannattaa varmistaa, että poistokanava on riittävän iso (suositus väh. 150mm); näin ilma mahtuu liikkumaan kanavassa tarpeeksi nopeasti ja tuuletin toimii riittävän tehokkaasti. Jos poistokanava on liian pieni, on vaarana että käryt jäävät paikoilleen. 

Liesituulettimen kohdalla kattokorkeus saisi olla enintään 2500mm, jotta tuuletinta ei jouduta asentamaan liian korkealle liedestä, tämäkin vähentää imutehoa. Mikäli kotisi kattokorkeus on liian suuri, voisiko lieden kohdalle ajatella siistiä kattomateriaalista tehtyä kotelointia, joka laskisi liesituulettimen sopivalle korkeudelle? 

Huippuimurin tulee olla riittävän tehokas, ja sen yhteensopivuus liesikuvun kanssa tulisi varmistaa ennen tilausta. Asiakaspalvelumme auttaa tässä mielellään! Kattoliesituulettimessa huippuimurin teho on erityisen tärkeä ominaisuus, sillä käryjen matka liedeltä kattoon on normaalia niin paljon pidempi. 

Tämä malli on tarkoitettu EC-huippuimurille, esim. Vilpe ECO ja se soveltuu kohteeseen, jossa huippuimuri poistaa vain keittiöstä – säätöventtiiliä ei siis ole saatavilla.

Tekniset tiedot:

  • kattoasennus
  • ohjaa EC-huippuimuria (0-10 V)
  • kaukosäädin
  • ajastintoiminto
  • valaistus 6 x 3 W LED (3000 K)
  • metalliset pestävät rasvasuodattimet
  • reunaimutekniikka
  • rasvasuodattimen puhdistusmuistuttaja
  • poistokanavan halkaisija 150 mm
  • 1100 x 700 x 240–350 mm (l x s x k)

Huom! Liesikuvun ja huippuimurin yhteensopivuus tulee varmistaa ennen tilausta, asiakaspalvelumme auttaa tässä mielellään.

TÄMÄ MALLI EI SOVELLU KÄYTETTÄVÄKSI PERINTEISEN AC-HUIPPUIMURIN KANSSA!

VINKKI! Lue lisää eRH-kattotuulettimesta tämän blogin sivuilta: Fiskari31

Tuotetunnus (SKU): 97361

Witt Eico Franke Vallox Savo Thermex Vilpe Lapetek