Nopea, edullinen ja asiantunteva palvelu!
VALIKKO

Thermex Super Silent Slider liesikupu 60cm huippuimurille

Thermex Super Silent Slider on yläkaapistoon integroitava tehokas ja siro liesituuletin huippuimurilliseen keittiöön. 60cm leveä ja väritykseltään valkoinen.

389,90

sis. alv 24%

Toimitus: Thermex-liesikupujen toimitus

Toimitusaika 1-2 viikkoa

Kuvaus

Thermex-liesituuletin 60 cm huippuimurin ohjaukseen, kalusteeseen integroitava, valkoinen/teräs

 

Thermex-merkin Super Silent Slider on yläkaappiin asennettava liesikupu, joka ohjaa katolla olevaa huippuimuria tai kanavistossa olevaa kanavapuhallinta. Se on varustettu 1-vaihe huippuimurin ohjauksella, tyylikkäästi valaisevilla LED-valoilla (2×1,5W / 3000K), helppokäyttöisillä elektronisilla käyttökytkimillä sekä pestävillä metallisilla rasvasuodattimilla.

 

Thermex Super Silent Slider -liesikuvun asennus

 

Liesituulettimen rakenteen ansiosta sen asentaminen on helppoa, ja laitteen pieni runko-osa piiloutuu sujuvasti yläkaappiin. Näkyviin jäävä osa tulee yläkaapin alapinnalle. Ulosvedettävä lippa toimii hyödyllisenä höyrynkerääjänä. Tyylikäs ja viimeistelty ulkonäkö takaa sen, että Super Silent Slider soveltuu moneen eri keittiöön. Laitteen mukana toimitettaviin varusteisiin kuuluu myös teräksen värinen etupaneeli, jonka voi halutessaan vaihtaa vakiona olevan valkoisen tilalle.

Thermex huippuimuria ohjaavat liesikuvut ovat yhteensopivia kaikkien markkinoilla olevien pientalojen huippuimureiden kanssa. Onko sinulla perinteinen 1-vaihe AC-huippuimuri vai uusi energiaystävällinen EC-huippuimuri? Ei sen väliä, sillä Super Silent Slider -mallin saa kumpaankin. Mikäli asunnostasi löytyy EC-huippuimuri (0-10 V), tarvitset lisävarusteena vain Thermex AC/DC-muuntimen (tuotenumero 536.99.1100.9) ohjataksesi EC-huippuimuria.

 

Tekniset tiedot:

  • Malli: Kaappiin integroitava
  • Materiaali: Valkoiseksi maalattu RST
  • Mitat: 600 x 285-450 x 129 mm (l x s x k)
  • Nopeudet: 3 toimintanopeutta
  • Ohjaus: Elektroniset käyttökytkimet
  • Valo: 2 x 2,5W LED (3000K)
  • Rasvasuodatin: Metalliset rasvasuodattimet
  • Lähtökaulus: Ø – 150/125mm
  • Kanavakoko suositus min: Ø – 125 mm

Tuotetunnus (SKU): 520.19.1261.0

Witt Eico Franke Vallox Savo Thermex Vilpe Lapetek