Nopea, edullinen ja asiantunteva palvelu!
VALIKKO

Thermex Super Silent GT liesikupu 600mm valkoinen ilmanvaihdon ohjaus/tehostus

Thermexin Super Silent GT -liesituuletin ilmanvaihdon ohjaukseen ja tehostukseen. Näppärä, kaapistoon asennettava malli, jossa lukuisia hyviä ominaisuuksia.

899,90

sis. alv 24%

Toimitus: Thermex-liesikupujen toimitus

Toimitusaika 1-2 viikkoa

Kuvaus

Thermex-liesituuletin 60 cm ilmanvaihdon ohjaukseen/tehostukseen, kalusteeseen integroitava, valkoinen

 

Yläkaappiin asennettava 60 cm leveä, väritykseltään valkoinen liesituuletin on varustettu hyvin valaisevilla LED-valoilla, metallisilla rasvasuodattimilla ja Glass touch -hipaisukäyttökytkimillä.

Liesikuvussa on huippuimurin/ilmanvaihtokoneen ohjaus sekä sähkötoiminen tehostusventtiili. Lisäksi toimitukseen kuuluu myös langaton katkaisija, jonka voi asentaa esimerkiksi kylpyhuoneen seinälle. Kun käyt suihkussa, saunassa tai peset pyykkiä, niin voit painaa langattomasta katkaisijasta, jolloin ilmanpoisto tehostuu kosteista tiloista.

 

Millaiseen kohteeseen Thermex Super Silent GT -liesituuletin sopii?

 

Tämä Thermex Super Silent GT -malli soveltuu kahteen eri järjestelmään:

1: Liesikuvusta ohjataan katolla olevaa huippuimuria (1-vaihe AC-huippuimuri tai EC-huippuimurin 0-10V ohjaus lisävarusteena saatavan AC/DC -muuntajan avulla), joka poistaa ilmaa liesikuvun lisäksi myös asunnon muista tiloista (esim. kylpyhuone).

2: Liesikuvusta ohjataan huoneistokohtaista ilmanvaihtokonetta, joka hoitaa koko asunnon ilmanvaihdon.

HUOM! Ilmanvaihtokone tulee olla varustettu 1-vaihe AC-puhallinmoottoreilla ja liesikuvun ohjauspiiriin saa kytkeä vain puhallinmoottoreiden ohjauksen (EI esimerkiksi esi- tai jälkilämmityspatteria).

Thermexin huippuimuria ohjaavat liesikuvut ovat yhteensopivia kaikkien markkinoilla olevien pientalojen huippuimureiden kanssa. Onko sinulla perinteinen 1-vaihe AC-huippuimuri vai uusi energiaystävällinen EC-huippuimuri? Ei sen väliä, sillä Super Silent Slider mallin saa kumpaankin. MIkäli kodistasi löytyy EC-huippuimuri (0-10 V), tarvitset lisävarusteena ainoastaan Thermex AC/DC-muuntimen  (tuotenumero 536.99.1100.9) ohjataksesi EC-huippuimuria.

Tekniset tiedot:

 • Malli: kaappiin integroitava
 • Materiaali: Valkoiseksi maalattu rst
 • Mitat: 598 x 435 x 129 mm (l x s x k)
 • Nopeudet: 3 toimintanopeutta
 • Ohjaus: Glass Touch hipaisukytkimet
 • Valo: 2 x 1,5W LED (3000K)
 • Rasvasuodatin: Metalliset rasvasuodattimet
 • Lähtökaulus: Ø – 150/125mm
 • Kanavakoko suositus min: Ø – 125 mm
 • Lisävaruste: 536.99.1100.9 AC/DC-muunnin

   

   

   

   

  Thermex on tanskalainen yritys, joka on suunnitellut ja valmistanut liesituulettimia lähes 60 vuoden ajan. Sen laaja mallisto tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot keittiön ilmanvaihtoon ja saatavilla on myös uniikkeja, räätälöityjä ratkaisuja. Luota skandinaaviseen laatuun ja valitse Thermex! Lisätietoja: www.thermex.fi

   

Tuotetunnus (SKU): 56f13201419b

Witt Eico Franke Vallox Savo Thermex Vilpe Lapetek