Nopea, edullinen ja asiantunteva palvelu!
VALIKKO

LIESIKUPU SWEGONCASA SWING 60 R SEINÄ 7906948

Tyylikäs ruostumaton designliesikupu

1 008,06

sis. alv 24%

Kuvaus

  • Designliesikupu, jossa erittäin tehokas kärynsieppausominaisuus. 75 %, 46 l/s, 165 m³/h.
  • Voidaan asentaa joko seinälle tai saarekkeen yläpuolelle.
  • Ruostumaton teräs

Tekniset ominaisuudet

Leveys 598 mm
Rakenne Seinäliesikupu
Syvyys 490 mm
Tehokytkin 3-portainen
Valaistuksen tyyppi LED

Swegon CASA Rock ja Swing-liesikuvut ovat tyylikkäitä keittiösaarekkeiden yläpuolelle asennettavia designliesikupuja.

Kattoasennuksen lisäksi kuvut voidaan asentaa myös seinälle. Mikä tärkeintä, kuvut voidaan yhdistää osaksi toimivaa ilmanvaihtojärjestelmää takaamaan raikas sisäilma sekä energiatehokas ja tasapainoinen ilmanvaihto asunnossasi. Kupujen valaistuksena toimivat huoltovapaat LED-lamput, joiden valon voimakkuus on käyttäjän säädettävissä. Suojajännitteellinen liesikupu (24V) on varustettu pistorasiamuuntajalla, minkä ansiosta siinä on alhainen sähkönkulutus ja se on aina käyttäjälle turvallinen. Kaikki sähkökytkennät ovat kuvun päällä, jolloin ne ovat helppo ja nopea kytkeä asennusvaiheessa. Kuvussa on mukana myös jopa 10 tunnin kesäviilennystoiminto, joka on helposti valittavissa kuvulta. Liesikupu voidaan yhdistää erilaisiin kerros- rivi- ja omakotitalojen ilmanvaihtojärjestelmiin.

Ilmanvaihtokoneen ohjaus Liesikuvulta voidaan ohjata Smart ilmanvaihtokonetta (poissa/kotona/tehostus). Ilmanvaihtokone kompensoi automaattisesti liesikuvun kautta poistettavan ilman ja estää näin liiallisen alipaineen syntymistä asuntoon. Liesikuvussa on korkea kärynsieppauskyky, joten se toimii tehokkaasti jo pienillä poistoilmamäärillä ja siten mahdollistaa myös toimivan kompensointitoiminnon. Vanhemman AC-ilmanvaihtokoneen ohjaus onnistuu lisävarusteena saatavan ITFC-muuntajan avulla.

Huippuimurin ohjaus Liesikuvulla voidaan ohjata suoraan nykyaikaista EC-huippuimuria. Vanhemman AC-käyttöisen huippuimurin ohjaus onnistuu lisävarusteena saatavan ITFC-muuntajan avulla.

Kuvun puhallinyksikön/talotuuletti men ohjaus Liesikuvulla voi ohjata suoraan erittäin hiljaista Twist-puhallinyksikköä (TTEC). Twistiä voidaan käyttää korvaa maan huippuimuri pientalossa tai sillä voidaan korvata vanha talotuuletin nykyaikaisella puhallinyksiköllä ja liesikuvulla.

Erillisen toimilaitteen ohjaus Liesikuvun balansointiyksiköllä (CHB) on mahdollista tasapainottaa liesikuvun tehostuksen ja yleispoiston (perusilmavirta) tekemä alipaine huonetilaan päätelaitteen kautta. Näin vältetään liiallisen/haitallisen alipaineen syntyminen asunnon sisälle. Tätä toimilaitetta suositellaan käytettäväksi keskitetyissä ilmanvaihtojärjestelmissä. Huoneistokohtainen Smart-ilmanvaihtokone balansoi CASA-liesikupujen poistaman ilman huonetilaan automaattisesti ja estää näin haitallisen alipaineen muodostumisen.

Tuotetunnus (SKU): b1a7b9283bb9

Witt Eico Franke Vallox Savo Thermex Vilpe Lapetek