Nopea, edullinen ja asiantunteva palvelu!
VALIKKO

LAPETEK TREKK X1 60 cm, kalustemalli musta/rst-etulista (AC)

539,00

sis. alv 24%

Kuvaus

Hillityn huomaamaton kalusteisiin integroitava liesituuletin

Uusi LAPETEK TREKK-X on kalusteisiin asennettava huippuimuriohjain, josta ainoastaan tyylikäs lippa jää näkyville. Yksinkertainen ja ajaton ilme sopii hyvin yhteen erilaisten keittiökaapistojen kanssa ja monipuolisen värivalikoiman ansiosta huippuimuriohjain on huomaamaton kaikenlaisissa keittiöissä.

LAPETEK TREKK-X on saatavissa 50 cm ja 60 cm leveisiin kaappeihin. Molemmissa leveyksissä huippuimurinohjain voi olla kokonaan valkoinen tai kokonaan musta. Haluttaessa etulista voi olla tuulettimen värinen (musta/valkoinen) tai ruostumatonta terästä. Mikäli esimerkiksi kodinkoneet ovat RST pintaisia, on kaapistojen rungon väristä riippuen tyylikäs ratkaisu ottaa valkoinen huippuimurinohjain RST-etulistalla tai musta huippuimurinohjain rst-etulistalla.

LAPETEK TREKK on tasapainoinen kokonaisuus, jossa ulkonäön lisäksi myös tuulettimen käyttö on mahdollisimman miellyttävää. Hyvän valaistuksen takaavat suorakaiteen muotoiset ledit, jotka valaisivat miellyttävän tasaisesti ja tehokkaasti koko työskentelyalueen. Pestävät metallirasvasuodattimet poistavat tehokkaasti rasvan ja käryt ja ne on helppo pestä astianpesukoneessa. Imutehon ratkaisee pääsääntöisesti huippuimurin teho, hormien halkaisija ja suoruus sekä korvausilman saanti.

Kaikkia Trekk-malleja saa omalla moottorilla, huippuimurinohjauksella (X1 – AC ja EC moottoreille), kosteiden tilojen tehostuksella (X2 – AC ja EC moottoreille) ja kerrostaloihin pelkällä sulkuläpän ohjauksella (X3).

Käyttöominaisuudet

Tyylikkäät taustavalaistut Soft-touch painikkeet toimivat loogisesti ja niitä on miellyttävä käyttää. Säädettävä ajastintoiminto (X1) takaa viimeistenkin käryjen poistumisen huonetilasta, kun ruoanlaitto on lopetettu.

Tehokkaat LED-valot valaisevat miellyttävän tasaisesti koko valaistavan pinnan. Lisäksi valaisimissa on vakiona kolmiportainen himmennystoiminto (EC-mallit), joka antaa mahdollisuuden säätää valaistus aina tunnelmaan ja muuhun liesikuvun ympärillä olevaan valaistukseen sopivaksi.

Asentaminen

Huippuimuriohjaimen on nopea asentaa mukana tulevien kiinnityslistojen avulla ja ulosvedettävän etulistan voi helposti säätää tarkalleen ovien kanssa samaan linjaan. Näin lopputulos on mahdollisimman tyylikäs ja tuuletin ulkonäöllisesti osa yläkaapistoa.

Tuotetunnus (SKU): 589ACX1

Witt Eico Franke Vallox Savo Thermex Vilpe Lapetek