Nopea, edullinen ja asiantunteva palvelu!
VALIKKO

LAPETEK TREKK 50 50 cm, kalustemalli valkoinen 57040

Hillityn huomaamaton kalusteisiin integroitava liesituuletin

339,90

sis. alv 24%

Kuvaus

Uusi LAPETEK TREKK on kalusteisiin asennettava liesituuletin, josta ainoastaan tyylikäs lippa jää näkyville. Liesituuletin käynnistyy ulosvedettävän lipan avulla, sen toimintoja on helppo käyttää ja laadukas moottori laajalla imupinta-alalla takaa entistä tehokkaamman käryjen poiston. Tuulettimen yksinkertainen ja ajaton ilme sopii hyvin yhteen erilaisten keittiökaapistojen kanssa ja monipuolisen värivalikoiman ansiosta tuuletin on huomaamaton kaikenlaisissa keittiöissä.LAPETEK TREKK on saatavissa 50 cm ja 60 cm leveisiin kaappeihin. Molemmissa leveyksissä tuuletin voi olla kokonaan valkoinen tai kokonaan musta. Haluttaessa etulista voi olla tuulettimen värinen (musta/valkoinen) tai ruostumatonta terästä. Mikäli esimerkiksi kodinkoneet ovat RST pintaisia, on kaapistojen rungon väristä riippuen tyylikäs ratkaisu ottaa valkoinen tuuletin RST-etulistalla tai musta tuuletin rst-etulistalla.

LAPETEK TREKK on tasapainoinen kokonaisuus, jossa hyvän käryjen poiston ja ulkonäön lisäksi myös tuulettimen käyttö on mahdollisimman miellyttävää. Hyvän valaistuksen takaavat suorakaiteen muotoiset ledit, jotka valaisivat miellyttävän tasaisesti ja tehokkaasti koko työskentelyalueen. Pestävät metallirasvasuodattimet poistavat tehokkaasti rasvan ja käryt ja ne on helppo pestä astianpesukoneessa.

Käyttöominaisuudet

Laite käynnistyy on/off kytkimestä aikaisemmin valitulle nopeudelle (0, 1, 2 tai 3) vetämällä teleskooppinen höyrylippa ulos. Vastaavasti laite sammuu, kun teleskooppinen höyrylippa painetaan kiinni.Tehokkaat valot syttyvät on/off valokytkimestä ja lipan asento ei vaikuta valojen päällä/poissaoloon. Näin voit halutessasi jättää valot päälle myös silloin kun et käytä liesituuletinta.

Asentaminen

Liesituulettimen asentaminen on helppo ja nopea suorittaa selkeiden kuvallisten ohjeiden avulla. LAPETEK TREKK voidaan asentaa joko hormiin puhaltavana tai huonetilaan palauttavana aktiivihiiliversiona (aktiivihiilisuodatin on tilattava erikseen).Tuuletin on nopea asentaa mukana tulevien kiinnityslistojen avulla ja ulosvedettävän etulistan voi helposti säätää tarkalleen ovien kanssa samaan linjaan. Näin lopputulos on mahdollisimman tyylikäs ja tuuletin ulkonäöllisesti osa yläkaapistoa.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi: 57040
Ilmanvaihtojärjestelmä Oma moottori
Kuvun väri Valkoinen
Sähköliitäntä Pistorasia 10 A
Kuvun leveys 50 cm
Toimitussisältö – TREKK liesituuletin
– takaiskuventtiili
– peitelista eri kaappisyvyyksiä varten
– FI/EN/SE asennus- ja käyttöohjeet

 

Tuotetunnus (SKU): 57040

Witt Eico Franke Vallox Savo Thermex Vilpe Lapetek