Nopea, edullinen ja asiantunteva palvelu!
VALIKKO

LAPETEK JONA Slim-X3 90 90 cm, seinämalli RST

JONA SLIM 60 ja 90-X3 – uudistunut suosikkimalli huippuimuriohjaukseen

849,00

sis. alv 24%

Kuvaus

Läppämekanismilla varustettu LAPETEK JONA SLIM -X3 -malli on uudistettu sekä teknisesti että visuaalisesti. Ohut entistäkin trendikkäämpi Slim-muotoilu takaa ajattoman ilmeen sekä modernin että perinteisemmän keittiön seuraksi. Viimeisteltyä linjakasta ilmettä korostaa etupaneelin ja hormin yhtenäinen kapeampi muotoilu. Liesituulettimen valaisimet on siirretty kuvun takareunaan ja niiden teho on mitoitettu antamaan erinomainen valo koko työskentelyalueelle. Vastaavasti imualue ylettyy nyt etureunaan saakka, jolloin käryt ohjautuvat tehokkaammin tuulettimeen. Imutehon ratkaisee pääsääntöisesti huippuimurin teho, hormien halkaisija ja suoruus sekä korvausilman saanti. Värivaihtoehtoina valkoinen, ruostumaton teräs ja musta tuuletin.

Helppokäyttöinen taustavalaistu Soft Touch -näppäimistö, tehokkaat ja miellyttävän tasaisen tuottavat LED-valot sekä helposti puhdistettavat rasvasuodattimet tekevät liesikuvun käytöstä helppoa ja miellyttävää. JONA SLIM -malleja on saatavissa sekä seinäkiinnitteisinä 60 cm ja 90 leveinä malleina että 90 cm leveänä saarekemallina. Kaikkia malleja ja värivaihtoehtoja saa omalla moottorilla, minkä lisäksi seinämalleja on saatavissa huippuimurinohjauksella (X1 – AC ja EC moottoreille), kosteiden tilojen tehostuksella (X2 – AC ja EC moottoreille) ja kerrostaloihin pelkällä sulkuläpän ohjauksella (X3).

Käyttöominaisuudet

Tyylikkäästi taustavalaistu, etupaneeliin integroitu Soft Touch -näppäimistö on huomaamaton ja siinä on miellyttävä käyttötuntuma. Tehokkaat LED-valot valaisevat miellyttävän tasaisesti koko valaistavan pinnan.

Asentaminen ja yhteensopivuus huippuimurien kanssa

Asennuksen helppous on huomioitu uuden mallin kiinnityksessä. Kuvun seinäkiinnityslista toimii pikasäädöillä nopeuttaen asennusta huomattavasti. Korkeita huonetiloja varten on saatavissa jatkohormi, jonka avulla LAPETEK JONA SLIM-X3 voidaan asentaa jopa kolmen metrin huonekorkeuteen saakka. Liesituulettimen asentaminen on helppo ja nopea suorittaa selkeiden kuvallisten ohjeiden avulla.LAPETEK JONA Slim-X3 kupuja käytetään suoraan keittiössä syntyneiden käryjen poistoon, ei huoneiston ilmanvaihtoon ja sen ohjaukseen.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi: 576X3
Ilmanvaihtojärjestelmä X3 – keskusilmanvaihto
Kuvun väri RST
Sähköliitäntä Pistorasia 10 A
Kuvun leveys 65 – 90 cm

 

Tuotetunnus (SKU): 574X3

Witt Eico Franke Vallox Savo Thermex Vilpe Lapetek