Nopea, edullinen ja asiantunteva palvelu!
VALIKKO

LAPETEK JONA Slim-X2 90 90 cm, seinämalli musta AC

869,00

sis. alv 24%

Kuvaus

Huippuimuria ohjaava LAPETEK JONA SLIM -X2 -malli on uudistettu sekä teknisesti että visuaalisesti. Voit valita perinteistä vaihtovirta (AC) tai uudempaa energiatehokasta tasavirta (EC) moottoria ohjaavan mallin. Ohut entistäkin trendikkäämpi Slim-muotoilu takaa ajattoman ilmeen sekä modernin että perinteisemmän keittiön seuraksi. Viimeisteltyä linjakasta ilmettä korostaa etupaneelin ja hormin yhtenäinen kapeampi muotoilu. Liesituulettimen valaisimet on siirretty kuvun takareunaan ja niiden teho on mitoitettu antamaan erinomainen valo koko työskentelyalueelle. Vastaavasti imualue ylettyy nyt etureunaan saakka, jolloin käryt ohjautuvat tehokkaammin tuulettimeen. Imutehon ratkaisee pääsääntöisesti huippuimurin teho, hormien halkaisija ja suoruus sekä korvausilman saanti. Värivaihtoehtoina valkoinen, ruostumaton teräs ja musta tuuletin.

Helppokäyttöinen taustavalaistu Soft Touch -näppäimistö, tehokkaat ja miellyttävän tasaisen tuottavat LED-valot sekä helposti puhdistettavat rasvasuodattimet tekevät liesikuvun käytöstä helppoa ja miellyttävää.JONA SLIM -malleja on saatavissa sekä seinäkiinnitteisinä 60 cm ja 90 leveinä malleina että 90 cm leveänä saarekemallina. Kaikkia malleja ja värivaihtoehtoja saa omalla moottorilla, minkä lisäksi seinämalleja on saatavissa huippuimurinohjauksella (X1 – AC ja EC moottoreille), kosteiden tilojen tehostuksella (X2 – AC ja EC moottoreille) ja kerrostaloihin pelkällä sulkuläpän ohjauksella (X3).Helppokäyttöiset toiminnot, tehokkaat ja miellyttävän tasaisen tuottavat LED-valot sekä helposti puhdistettavat rasvasuodattimet tekevät liesikuvun käytöstä helppoa ja miellyttävää.

Käyttöominaisuudet

Tyylikkäästi taustavalaistu, etupaneeliin integroitu Soft Touch -näppäimistö on huomaamaton ja siinä on miellyttävä käyttötuntuma. X2-malleissa perusilmanvaihto on (ja pitää olla) aina päällä, mutta käryjen keräämistä voidaan tehostaa kytkinpaneelissa olevien eri nopeuksien avulla.

Tehokkaat LED-valot valaisevat miellyttävän tasaisesti koko valaistavan pinnan. Lisäksi EC-mallien valaisimissa on vakiona kolmiportainen himmennystoiminto, joka antaa mahdollisuuden säätää valaistus aina tunnelmaan sopivaksi.

Asentaminen ja yhteensopivuus huippuimurien kanssa

Asennuksen helppous on huomioitu uuden mallin kiinnityksessä. Kuvun seinäkiinnityslista toimii pikasäädöillä nopeuttaen asennusta huomattavasti. Korkeita huonetiloja varten on saatavissa jatkohormi, jonka avulla JONA SLIM-X2 voidaan asentaa kolmen metrin huonekorkeuteen saakka.

LAPETEK JONA Slim-X2 kuvut sopivat yhteen Vilpen 230V/50Hz, 1-vaiheisella AC moottorilla varustetun huippuimurin kanssa, tai teknisesti vastaavan tyyppisen huippuimurin kanssa. JONA Slim-X2 kupuja käytetään suoraan keittiössä syntyneiden käryjen poistoon, sekä huoneiston ilmanvaihtoon ja sen ohjaukseen.

Tuotetunnus (SKU): 576ACX2

Witt Eico Franke Vallox Savo Thermex Vilpe Lapetek