Nopea, edullinen ja asiantunteva palvelu!
VALIKKO

Lapetek JONA Slim-X1 60 AC valkoinen

559,00

sis. alv 24%

Kuvaus

JONA SLIM-X – uudistunut suosikkimalli huippuimuriohjaukseen

Huippuimuria ohjaava Jona Slim-X -malli on uudistettu sekä teknisesti että visuaalisesti. Voit valita perinteistä vaihtovirta (AC) tai uudempaa energiatehokasta tasavirta (EC) moottoria ohjaavan mallin. Ohut entistäkin trendikkäämpi Slim-muotoilu takaa ajattoman ilmeen sekä modernin että perinteisemmän keittiöilmeen seuraksi. Viimeisteltyä linjakasta ilmettä korostaa etupaneelin ja hormin yhtenäinen kapeampi muotoilu. Liesituulettimen valaisimet on siirretty kuvun takareunaan ja niiden teho on mitoitettu antamaan erinomainen valo koko työskentelyalueelle. Vastaavasti imualue ylettyy nyt etureunaan saakka, jolloin käryt ohjautuvat tehokkaammin tuulettimeen. Imutehon ratkaisee pääsääntöisesti huippuimurin teho, hormien halkaisija ja suoruus sekä korvausilman saanti.

Helppokäyttöinen taustavalaistu Soft Touch -näppäimistö, tehokkaat ja miellyttävän tasaisen tuottavat LED-valot sekä helposti puhdistettavat rasvasuodattimet tekevät liesikuvun käytöstä helppoa ja miellyttävää.

JONA SLIM-X -liesikupuja on saatavissa sekä seinäkiinnitteisinä 60 cm ja 90 leveinä malleina että 90 cm leveänä saarekemallina. Kaikkia malleja ja värivaihtoehtoja saa omalla moottorilla, minkä lisäksi seinämalleja on saatavissa huippuimurinohjauksella (X1 – AC ja EC moottoreille), kosteiden tilojen tehostuksella (X2 – AC ja EC moottoreille) ja kerrostaloihin pelkällä sulkuläpän ohjauksella (X3).

Käyttöominaisuudet

Tyylikkäästi taustavalaistu, etupaneeliin integroitu Soft Touch -näppäimistö on huomaamaton ja siinä on miellyttävä käyttötuntuma. Kaikki toiminnot ovat loogisia ja helposti käytettäviä. Säädettävä ajastintoiminto takaa viimeistenkin käryjen poistumisen huonetilasta, kun ruoanlaitto on lopetettu.

X2-malleissa perusilmanvaihto on (ja pitää olla) aina päällä, mutta käryjen keräämistä voidaan tehostaa kytkinpaneelissa olevien eri nopeuksien avulla.

Lisäksi EC- ja X3-malleissa valaisimissa on vakiona kolmiportainen himmennystoiminto, joka antaa mahdollisuuden säätää valaistus aina tunnelmaan sopivaksi.

Asentaminen ja yhteensopivuus huippuimurien kanssa

Asennuksen helppous on huomioitu uuden mallin kiinnityksessä. Kuvun seinäkiinnityslista toimii pikasäädöillä nopeuttaen asennusta huomattavasti. Korkeita huonetiloja varten on saatavissa jatkohormi, jonka avulla JONA SLIM-X -malli voidaan asentaa kolmen metrin huonekorkeuteen saakka.

LAPETEK JONA Slim-X kuvut sopivat yhteen Vilpen 230V/50Hz, 1-vaiheisella AC/EC moottorilla varustetun huippuimurin kanssa, tai teknisesti vastaavan tyyppisen huippuimurin kanssa. JONA Slim-X kupuja käytetään suoraan keittiössä syntyneiden käryjen poistoon, ei huoneiston ilmanvaihtoon ja sen ohjaukseen.

 

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi: JONASLIMX60RST
Ilmanvaihtojärjestelmä X1-AC – keittiöpoisto
Kuvun väri Ruostumaton teräs
Sähköliitäntä Pistorasia 10 A
Sopii huonekorkeuteen 208 – 265 cm
Jatkohormin kanssa 255 – 302 cm
Kuvun leveys 60 cm
Toimitussisältö – liesikupu
– huippuimuriohjain
– teleskooppihormi

Tuotetunnus (SKU): 572ACX1

Witt Eico Franke Vallox Savo Thermex Vilpe Lapetek