Nopea, edullinen ja asiantunteva palvelu!
VALIKKO

LAPETEK JONA Slim-V 90 90 cm, saarekemalli RST 57007

JONA SLIM-V – uudistunut suosikkimalli omalla moottorilla

1 189,00

sis. alv 24%

Kuvaus

Suosittu Jona Slim-V -malli on uudistettu sekä teknisesti että visuaalisesti. Ohut entistäkin trendikkäämpi Slim-muotoilu takaa ajattoman ilmeen sekä modernin että perinteisemmän saarekekeittiön seuraksi. Viimeisteltyä linjakasta ilmettä korostaa etupaneelin ja hormin yhtenäinen kapeampi muotoilu. Värivaihtoehtoina valkoinen, ruostumaton teräs ja musta tuuletin.

Imutehoa on lisätty, mutta silti energialuokkaa on onnistuttu parantamaan. Myös liesituulettimen valaisimien tehoa on lisätty ja ne on sijoitettu sekä kuvun etu- että takareunaan. Imualue on keskellä kupu, jolloin käryt ohjautuvat tehokkaimmin tuulettimeen.Helppokäyttöinen taustavalaistu Soft Touch -näppäimistö, tehokkaat LED-valot ja helposti puhdistettavat rasva- ja aktiivihiilisuodattimet tekevät tuulettimen käytöstä helppoa ja miellyttävää. Aktiivihiilisuodattimeksi voit valita ekologisen ja pestävän Long Life-suodattimen.JONA SLIM -malleja on saatavissa sekä seinäkiinnitteisinä 60 cm ja 90 leveinä malleina että 90 cm leveänä saarekemallina. Kaikkia malleja ja värivaihtoehtoja saa omalla moottorilla, huippuimurinohjauksella (X1 – AC ja EC moottoreille), kosteiden tilojen tehostuksella (X2 – AC ja EC moottoreille) ja kerrostaloihin pelkällä sulkuläpän ohjauksella (X3).Helppokäyttöiset toiminnot, tehokkaat ja miellyttävän tasaisen tuottavat LED-valot sekä helposti puhdistettavat rasvasuodattimet tekevät liesikuvun käytöstä helppoa ja miellyttävää.

Käyttöominaisuudet

Tyylikkäästi taustavalaistu, etupaneeliin integroitu Soft Touch -näppäimistö on huomaamaton ja siinä on miellyttävä käyttötuntuma. Kaikki toiminnot ovat loogisia ja helposti käytettäviä. Säädettävä ajastintoiminto takaa viimeistenkin käryjen poistumisen huonetilasta, kun ruoanlaitto on lopetettu.

Tehokkaat LED-valot valaisevat miellyttävän tasaisesti koko valaistavan pinnan. Lisäksi valaisimissa on vakiona kolmiportainen himmennystoiminto ja värilämpötilan säätö, jotka antavat mahdollisuuden säätää valaistus aina tunnelmaan ja muuhun liesikuvun ympärillä olevaan valaistukseen sopivaksi.Aktiivihiilisuodattimeksi voit valita kertakäyttöisen vaihdettavan suodattimen tai ekologisemman pestävän ja uudelleen aktivoitavan Long Life -suodattimen. Molemmissa tapauksissa suodatin on erittäin helppo asentaa, koska se kiinnitetään suoraan rasvasuodattimeen eikä perinteisellä tavalla kuvun sisällä olevan moottorin sivuihin.

Asentaminen

Asennuksen helppous on huomioitu uuden mallin kiinnityksessä. Hormikehikon sisällä on riittävästi tilaa hormiputken sivuttaissiirroille. Tuulettimen mukaan on myös lisätty aktiivihiilikäytössä ilman ohjausta parantava ohjainpelti, jonka avulla ilma ohjautuu miellyttävästi takaisin huoneilmaan.

Uusi Jona Slim-V on myös kokonaisedullinen. Hormiputkea on pidennetty aikaisemmasta, jolloin huonekorkeus voi olla 280 cm ilman että tarvitaan jatkohormia. Sitä korkeampia huonetiloja varten on saatavissa jatkohormi, jonka avulla JONA SLIM-V voidaan asentaa jopa kolmen metrin huonekorkeuteen saakka.Liesituulettimen asentaminen on helppo ja nopea suorittaa selkeiden kuvallisten ohjeiden avulla.

Tuotteen perustiedot
Tuotekoodi: 57007
Ilmanvaihtojärjestelmä Oma moottori
Kuvun väri RST
Sähköliitäntä Pistorasia 10 A
Sopii huonekorkeuteen 249 – 279 cm
Jatkohormin kanssa max. 329 cm
Aktiivihiilen kanssa 249 – 279 cm
Kuvun leveys 90cm

 

Tuotetunnus (SKU): 57007

Witt Eico Franke Vallox Savo Thermex Vilpe Lapetek