Nopea, edullinen ja asiantunteva palvelu!
VALIKKO

LAPETEK JONA Slim 90 90 cm, seinämalli RST 57004

JONA SLIM 60 ja 90 – uudistunut suosikkimalli omalla moottorilla

489,00

sis. alv 24%

Kuvaus

Suosittu LAPETEK JONA SLIM -malli on uudistettu sekä teknisesti että visuaalisesti. Ohut entistäkin trendikkäämpi Slim-muotoilu takaa ajattoman ilmeen sekä modernin että perinteisemmän keittiön seuraksi. Viimeisteltyä linjakasta ilmettä korostaa etupaneelin ja hormin yhtenäinen kapeampi muotoilu. Värivaihtoehtoina valkoinen, ruostumaton teräs ja musta tuuletin.Imutehoa on lisätty, mutta silti energialuokkaa on onnistuttu parantamaan. Liesituulettimen valaisimet on siirretty kuvun takareunaan ja niiden teho on mitoitettu antamaan erinomainen valo koko työskentelyalueelle. Vastaavasti imualue ylettyy nyt etureunaan saakka, jolloin käryt ohjautuvat tehokkaammin tuulettimeen.JONA SLIM -malleja on saatavissa sekä seinäkiinnitteisinä 60 cm ja 90 leveinä malleina että 90 cm leveänä saarekemallina. Kaikkia malleja ja värivaihtoehtoja saa omalla moottorilla, minkä lisäksi seinämalleja on saatavissa huippuimurinohjauksella (X1 – AC ja EC moottoreille), kosteiden tilojen tehostuksella (X2 – AC ja EC moottoreille) ja kerrostaloihin pelkällä sulkuläpän ohjauksella (X3).Helppokäyttöiset toiminnot, tehokkaat ja miellyttävän tasaisen tuottavat LED-valot sekä helposti puhdistettavat rasvasuodattimet tekevät liesikuvun käytöstä helppoa ja miellyttävää.

Käyttöominaisuudet

Tyylikkäästi taustavalaistu, etupaneeliin integroitu Soft Touch -näppäimistö on huomaamaton ja siinä on miellyttävä käyttötuntuma. Säädettävä ajastintoiminto takaa viimeistenkin käryjen poistumisen huonetilasta, kun ruoanlaitto on lopetettu.Tehokkaat LED-valot valaisevat miellyttävän tasaisesti koko valaistavan pinnan. Lisäksi valaisimissa on vakiona kolmiportainen himmennystoiminto ja värilämpötilan säätö, jotka antavat mahdollisuuden säätää valaistus aina tunnelmaan ja muuhun liesikuvun ympärillä olevaan valaistukseen sopivaksi.Aktiivihiilisuodattimeksi voit valita kertakäyttöisen vaihdettavan suodattimen tai ekologisemman pestävän ja uudelleen aktivoitavan Long Life -suodattimen. Molemmissa tapauksissa suodatin on erittäin helppo asentaa, koska se kiinnitetään suoraan rasvasuodattimeen eikä perinteisellä tavalla kuvun sisällä olevan moottorin sivuihin.

Asentaminen

Asennuksen helppous on huomioitu uuden mallin kiinnityksessä. Tuulettimen seinäkiinnityslista toimii pikasäädöillä nopeuttaen asennusta huomattavasti. Tuulettimen mukaan on myös lisätty aktiivihiilikäytössä ilman ohjausta parantava ohjainpelti, jonka avulla ilma ohjautuu miellyttävästi takaisin huoneilmaan.Korkeita huonetiloja varten on saatavissa jatkohormi, jonka avulla LAPETEK JONA SLIM voidaan asentaa jopa kolmen metrin huonekorkeuteen saakka.Liesituulettimen asentaminen on helppo ja nopea suorittaa selkeiden kuvallisten ohjeiden avulla.

Minimi asennuskorkeus 65 cm kaasuliedelle
Minimi asennuskorkeus 55 cm sähköliedelle
Hormiliitoksen halkaisija 125 mm
Hormiliitoksen halkaisija 150 / 125 mm
Rasvasuodatin Pestävä metalli
Takaiskuventtiili Sisältyy toimitukseen
Takuu kk 24
Paino kg (ilman pakkausta) 15.88
Energialuokka B
Max. imuteho 405 m3/h (intensiivi 670 m3/h)
Max. äänitaso 61 dB(A) (intensiivi 70 dB(A))
Valaistus LED 2 x 3 W / (4000 K) 3-portainen himmennys, värilämpötilan säätö
Kytkintoiminnot Taustavalaistu Soft touch -näppäimistö
– valot päälle / pois
– perusnopeudet 1-3 (numeronäyttö kertoo valitun nopeuden)
– intensiivitoiminto (5 min)
– ajastettu sulkeminen (10 – 90 min)

 

Tuotetunnus (SKU): 57004

Witt Eico Franke Vallox Savo Thermex Vilpe Lapetek