Nopea, edullinen ja asiantunteva palvelu!
VALIKKO

LAPETEK APOLLO-V X2 saarekemalli – RST (AC)

Tuotekoodi: 590ACX2

1 319,00

sis. alv 24%

Kuvaus

Uudistettu Apollo-V-X – Elegantti ja ajaton huippuimuriohjain

Laadukasta ja helppokäyttöistä tuuletinta on mukava käyttää, mutta silti tuulettimen pitää ennen kaikkea olla tyylikäs ja keittiöön sopiva. Uusi LAPETEK APOLLO-V-X on ilmeeltään ajattoman elegantti huippuimurinohjain. Voit valita perinteistä vaihtovirta (AC) tai uudempaa energiatehokasta tasavirta (EC) moottoria ohjaavan mallin tai pelkällä sulkuläpän ohjauksella varustetun mallin (X3). Imualue, joka kiertää koko alaosan ja perimetrinen imutekniikka yhdessä parantavat käryjen keräystä. Värivaihtoehtoina valkoinen, ruostumaton teräs ja musta malli.

Pyöreä muoto on aina yhtä trendikäs ja sulautuu tyylikkäästi pieneen tai suurempaan keittiöön. LAPETEK APOLLO-V-X voidaan asentaa seinän viereen kattoon tai saarekkeen päälle. Kummassakin vaihtoehdossa sen elegantti muotoilu tulee kauniisti esille. Helppokäyttöiset toiminnot, tehokkaat ja miellyttävän tasaisen tuottavat LED-valot sekä helposti puhdistettavat rasvasuodattimet tekevät liesikuvun käytöstä helppoa ja miellyttävää. Imutehon ratkaisee pääsääntöisesti huippuimurin teho, hormien halkaisija ja suoruus sekä korvausilman saanti.

Kaikkia värivaihtoehtoja saa omalla moottorilla, huippuimurinohjauksella (X1 – AC ja EC moottoreille), kosteiden tilojen tehostuksella (X2 – AC ja EC moottoreille) ja kerrostaloihin pelkällä sulkuläpän ohjauksella (X3).

Käyttöominaisuudet

Tyylikkäät taustavalaistut Soft-touch painikkeet toimivat loogisesti ja niitä on miellyttävä käyttää. Säädettävä ajastintoiminto (X1) takaa viimeistenkin käryjen poistumisen huonetilasta, kun ruoanlaitto on lopetettu.

Tehokkaat LED-valot valaisevat miellyttävän tasaisesti koko valaistavan pinnan. Lisäksi valaisimissa on vakiona kolmiportainen himmennystoiminto (EC- ja X3-mallit), joka antaa mahdollisuuden säätää valaistus aina tunnelmaan ja muuhun liesikuvun ympärillä olevaan valaistukseen sopivaksi.

Asentaminen

LAPETEK APOLLO-V-X tuuletin kiinnitetään aina kattoon, jonne se on helppo ja nopea asentaa erillisen asennuskehikon avulla ja selkeiden kuvallisten ohjeiden avulla.

 

Tuotteen perustiedot
Sähköliitäntä Pistorasia 10 A
Kuvun leveys 35 – 55 cm
Sopii huonekorkeuteen 232 – 282 cm
Jatkohormin kanssa
Ilmanvaihtojärjestelmä X2-AC – poisto useista tiloista
Kuvun väri Ruostumaton teräs
Toimitussisältö – liesikupu
– AC-huippuimuriohjain
– teleskooppihormi

Tuotetunnus (SKU): 590ACX2

Witt Eico Franke Vallox Savo Thermex Vilpe Lapetek