Nopea, edullinen ja asiantunteva palvelu!
VALIKKO

ILMALÄMPÖPUMPPU MIDEA XTREME 12 SISÄ + ULKOYKSIKKÖ COA738

Tyylikkäässä ja modernissa Xtreme -ilmalämpöpumpussa on R32-kylmäaine ja DC inverter -tekniikka. Sisäyksikössä on WIFI vakiona. Asennus alk. 690€

1 089,00

sis. alv 24%

Kuvaus

Ominaisuudet

  • SCOP: 4,6
  • energialuokka: A++/A+++
  • lämmittää -25 °C saakka
  • ylläpitolämpötoiminto: 8 °C
  • tilasuositus: 40 – 100 m²

Uudessa Midea Xtreme Nordic -ilmalämpöpumppusarjassa on käytössä modernit ominaisuudet, kuten portaaton invertteriteknologia, energiaa jopa 80 % säästävä valmiustila sekä pölyn ja bakteerit puhdistava kaksoissuodatin. Ilmalämpöpumppua voidaan ohjata kännykkäsovelluksen kautta. Xtreme-sarjassa uusina ominaisuuksina mm. Smartsave-teknologia sekä entistä parempi automaattinen ilmavirtauksen suuntaus.

  • Nimellisjäähdytysteho 2,6 kW (1,02-3,22)
  • Nimellisjäähdytysteho kW 3,2 (0,82-3,37)

Energiatehokkuus Midean suunnittelemien puhallinsiipien rakenne pienentää energiankulutusta. Uusi puhallintekniikka tuottaa saman ilmamäärän 30 % pienemmällä sähköenergian määrällä. Smartsave-ominaisuus säästää energiaa tarkkuussäädetyn ohjausalogirtmin avulla. Se auttaa invertteriä toimimaan entistä tehokkaammin ja energiaa säästäen. Midea Quattro -invertteritekniikka mahdollistaa jatkuvan käytön erittäin matalilla kierroksilla ja tehoilla säilyttäen korkean hyötysuhteen.

Tehokas viilennys.Automaattinen ilmavirtauksen suuntaus sekä vaaka- että pystysuunnassa takaa tasaisen lämpötilan koko huoneessa.

Ilmaa puhdistavaa kaksoissuodatus. Kahdessa vaiheessa toimiva suodatus puhdistaa tehokkaasti ilmassa esiintyvät epäpuhtaudet, tuottaen raikasta ja puhdasta huoneilmaa.

Korkeatiheyksinen esisuodatus puhdistaa pölyt, koiran karvat, punkit, muut pieneliöt ja sienet. Toisen vaiheen mikrosuodatus suodattaa epäpuhtaudet kuten siitepölyn, bakteerit, pakokaasut ja savun.

Tuotetunnus (SKU): COA738

Witt Eico Franke Vallox Savo Thermex Vilpe Lapetek