Nopea, edullinen ja asiantunteva palvelu!
VALIKKO

Thermex Newcastle Maxi kattoliesikupu 1200mm valkoinen huippuimurille

Thermexin Newcastle Maxi -kattoliesituuletin tarjoaa väljyyttä keittiöösi! Tässä mallissa tehokkaat ominaisuudet yhdistyvät hienovaraiseen ulkonäköön.

1 549,80

sis. alv 24%

Toimitus: Thermex-liesikupujen toimitus

Toimitusaika 1-2 viikkoa

Kuvaus

Thermex-kattoliesituuletin huippuimurin ohjaukseen, valkoinen

Tämä Thermexin Newcastle Maxi on kattomallinen, huippuimuria ohjaava liesikupu. Liesikuvun materiaalina toimii laadukas, valkoiseksi maalattu ruostumaton teräs. 

Laitteen runkokorkeus on matala, vain 230mm, joten sen asentaminen on vaivatonta ja kyseisen liesituulettimen saa helposti mahtumaan myös ahtaisiin tiloihin. Tämä on siis mainio vaihtoehto sinulle, joka arvostat avaruutta sisustusratkaisuissasi.

Tehokas reunaimutekniikka varmistaa, että höyryt ja käryt imeytyvät liesikupuun ja energiaystävälliset LED-valot antavat valoa hyvin työtasolle saakka.

Thermex Newcastle Maxin lisävarusteet

Liesituulettimen ohjaus tapahtuu mukana toimitettavalla kaukosäätimellä. Tai jos haluat, että liesikuvun käyttö on automaattista, voit hankkia lisävarusteena Thermex Top Link -moduulin, joka automatisoi liesikuvun toiminnan. Saatavilla olevilla lisävarusteilla muokkaat liesikuvusta juuri sinulle soveltuvan. Thermexin  kattomallit voi asentaa maksimissaan 3 metrin korkeudelle liesitasosta mitattuna. Suosittelemme, että poistokanavan halkaisija on vähintään 160mm.

Lisävarusteena saatava Thermex Top Link® -moduuli (tuotenumero 536.99.1200.9) tuo tarpeenmukaisen ilmanvaihdon keittiöösi. Thermexin patentoima Top Link® -moduuli käy yhteen kaikkien markkinoilla olevian sähköliesitasojen -ja uunien kanssa. Kun aloitat kokkaamisen ja painat sähkölieden päälle – Thermex Top Link® hoitaa liesituulettimen toiminnan automaattisesti. Katso lisää Thermex Top Link® tuotesivulta.

Thermex Trigger -moduulin (tuotenumero 536.99.1000.9 Trigger -moduuli) avulla voit mm. tasapainottaa asuntosi ilmanvaihtoa, silloin kun liesituuletin on käytössä, jos sinulla on esim. lämmöntalteenottolaite. Tämä on erittäin tärkeä ominaisuus varsinkin nykyisissä, tiiviiksi rakennetuissa taloissa. Katso lisää Thermex Trigger -moduuli tuotesivulta.

Thermexin huippuimuria ohjaavat liesikuvut ovat yhteensopivia kaikkien markkinoilla olevien pientalojen huippuimureiden kanssa. Onko sinulla perinteinen 1-vaihe AC-huippuimuri vai uusi energiaystävällinen EC-huippuimuri? Ei sen väliä, sillä Newcastle Maxi sopii kumpaankin ilman lisävarusteita.

Tekniset tiedot:

 • Malli: kattoon integroitava
 • Materiaali: Valkoiseksi maalattu rst
 • Mitat: 1200 x 600 x 230 mm (l x s x k)
 • Nopeudet: 4 toimintanopeutta
 • Ohjaus: Kaukosäädin
 • Valo: 4 x 1,5W LED (3000K)
 • Rasvasuodatin: Metalliset rasvasuodattimet
 • Lähtökaulus: Ø – 160mm
 • Kanavakoko suositus min: Ø – 160 mm
 • Lisävaruste: 536.99.1100.9 AC/DC-muunnin
 • Lisävaruste: 536.99.1000.9 Thermex Trigger -moduuli
 • Lisävaruste: 536.99.1200.9 Thermex Top Link -moduuli I
 • Lisävaruste: 500.00.3030.0 Thermex Asennuskotelo/valkoinen/matala 1200mm (kork. 155 mm)
 • Lisävaruste: 500.00.3040.0 Thermex Asennuskotelo/valkoinen/korkea 1200mm (kork. 255 mm)

  Thermex on tanskalainen yritys, joka on suunnitellut ja valmistanut liesituulettimia lähes 60 vuoden ajan. Sen laaja mallisto tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot keittiön ilmanvaihtoon ja saatavilla on myös uniikkeja, räätälöityjä ratkaisuja. Luota skandinaaviseen laatuun ja valitse Thermex! Lisätietoja: www.thermex.fi

Tuotetunnus (SKU): 2dabe02a2a11

Witt Eico Franke Vallox Savo Thermex Vilpe Lapetek