Nopea, edullinen ja asiantunteva palvelu!
VALIKKO

Ilmainen toimitus ja palautus

Liesituulettimien Ilmainen palauttaminen Liesikupu.fi verkkokaupan tilauksissa.

Tuotteiden palauttaminen on ilmaista!

Liesikupu.fi-verkkokaupan tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteeseen voi tuona aikana tutustua samalla tavalla kuin se olisi kivijalkamyymälässä mahdollista. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan ja myyntikuntoinen. Asennettua tuotetta ei voi palauttaa.

Jos haluat palauttaa tuotteen, ota aina ensin yhteys asiakaspalveluumme palautusohjeiden saamiseksi. 

Liesikupu.fi-verkkokauppa tarjoaa ilmaiset palautukset. Mikäli kyseessä on noutotilaus, palautettavaa tuotetta ei välttämättä voi palauttaa samaan paikkaan, josta se on noudettu.

Tahdomme aina pyrkiä varmistamaan oikeanlaisen liesituulettimen valinnan. Joskus kuitenkin käy virheitä mittauksen, iv systeemin selvittämisen tai jonkin muun syyn takia. Näissä tilanteissa ensisijaisesti pyrimme auttamaan sinua saamaan oikeanlaisen liesituulettimen hankittua keittiöösi!

Ilmaista palautusta varten sinun tulee toimittaa palautettavat tuotteet lähimpään postin toimipaikkaan, josta tuotteet lähetetään varastollemme maksutta. Mikäli tahdot tuotteet noudettavan kotoasi, se onnistuu luonnollisesti myös. Näissä tilanteissa kuitenkin palautuskustannukset jäävät lähettäjän maksettaviksi. Ota aina ennen palautusta yhteyttä liesikupu.fi asiakaspalveluun, jotta voimme yhdessä miettiä parhaan tavan liesituuletinpalautuksen/vaihdon toteuttamiseksi.

Witt Eico Franke Vallox Savo Thermex Vilpe Lapetek